Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi bir dramı daha kaldırmaz! Tahminler çıkarsa, isyan da çıkar!

Kadın dizisi bir dramı daha kaldırmaz! Tahminler çıkarsa, isyan da çıkar!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’de Salı akşamları yayınlanan Kadın dizisinin, bu hafta 30. bölümü ekrana gelecek.

Peş peşe yayınlanan tanıtımlar büyük heyecan yaratırken, yeni bölümde nefeslerin bir kez daha tutulacağı anlaşılıyor.

Şimdiden dizinin yeni bölümü için heyecan yaşayan izleyenler, tahminlerini yürütmeye başladı bile.

Enver’in Sarp’ın yaşadığını öğrenmesi, Şirin’den hesap sorması, Bahar ve çocukların sahte mezarlarına gitmesi ve Hatice’nin tüm ısrarlarına karşın karakola gidiyor olduğu görüntüleri, izleyenlerin iyice heyecanını arttırdı.

Tabii yayınlanan tanıtımlarda Jülide’nin Bahar’ı görmeye gelmesi de bir başka heyecan unsuruydu.

Tüm bu gelişmeleri tanıtımlardan gören izleyiciler, şimdi yeni bölümü iple çekiyor.

Fakat sosyal medyada hemen herkesin aklında bir kuşku var. Enver’in, öğrendiği gerçeği, daha önce kendisinden bir şeyler sakladığı için kendisine büyük tepki veren Bahar’a söyleyip söylemeyeceği. Zaten sütten ağzı yanan Enver, yoğurdu üfleyerek yiyecektir diye düşünen izleyiciler, Enver’in Sarp’ın yaşadığını Bahar’a söyleyeceği kanısında.

Ancak Hatice, Bahar’ın hastalığının kötüye gitmesi ve onun bu durumu öğrendiğinde daha da kötüleşeceği ile ilgili telkinlerde bulununca, Enver’in nasıl bir tavır alacağı da merak konusu oldu. Bahar’a söylemese de başkalarına mı anlatacak acaba? Tanıtımda Ceyda, Yeliz ve Arif’e “Size söylemek istediğim çok önemli bir şey var” derken acaba Sarp konusunu mu anlatacak diye de düşündürüyor izleyenleri.

Uzun süredir devam eden bu sırrı, mahalledeki telefoncuya kadar pek çok insan öğrendi ama hala Bahar öğrenemedi ve bu durum da artık izleyenleri iyice kızdırmaya başladı. 30. bölümde bu meselenin hallolmasını isteyen yorumlarla sosyal medyada tahammül sınırlarının kalmadığını anlatıyorlar.

Fakat bir başka durum var ki izleyenleri daha çok kaygılandırıyor.

Enver, Şirin’i, Hatice’yi ya da tehlikeli insanları hesaba bile katmadan gidip Bahar’a her şeyi anlatabilir. Ancak Şirin’e yapılan tehdit ya Enver’e de yapılırsa? Yani ölümle tehdit edilirse? Enver, kendisinin ölümünden korkmayacak kadar yürekli bir insan ve ne olursa olsun Bahar’a söyler bu durumda ama ya tehdit altında kalan Şirin ve Hatice’nin yanı sıra Bahar ve çocukları da olursa ne olacak? Enver yine de susacak ve bu olayın peşini mi bırakacak?

Daha da mühimi var ki, izleyenler en çok bu durumdan korkuyor! Acaba, bu sezonun kurbanı Enver mi olacak? Çünkü Sarp ortaya çıktığından beri hala nedenini anlamadığımız büyük bir tehdit durumu söz konusu dizide. Olay ne, neden bu kadar tehlikeli bilmiyoruz ama Sarp’ın yaşadığının ortaya çıkmaması lazım!

blank

Bilenler için tehlike büyük! Tehdidin kaynağı da anlaşılan o ki yalnızca Suat değil! Pırıl’ın babası Suat, Sarp’ın yaşadığını öğrenenleri tehdit ediyor ama öne sürdüğü mazeret de bu gerçeğin ortaya çıkması durumunda, kızı, torunları, damadı ve kendisinin de öldürülme ihtimali büyük! Dolayısıyla, durumun bu noktaya gelmemesi için, Sarp’ın yaşadığını açık edecek herkesi önce kendisi öldürmeye zaten hazır! Sarp’ın neden ölü kalması gerekiyor hala bu konu bir muamma! Bu nedenle Enver’in Sarp gerçeğini öğrenmiş olması, onun hayatını tehdit altında bırakıyor.

İşte bu noktada izleyenler, Enver’in kararlı adımları nedeniyle zor durumda kalabileceği, hatta Suat tarafından öldürülebileceği ihtimalini sosyal medyada dillendiriyorlar. Tabii böyle bir ihtimal, dizinin izleyenlerini de çok kızdıracak şimdiden belli. Yapılan yorumlarda “Sakın Enver Dede’yi öldürmeyin! Adamı vurduracaksınız anladık!” diyerek şimdiden tepki vermeye başladı.

Bir izleyicinin yaptığı şu yorum ise hemen herkesin ortak görüşünü ifade eder nitelikte:

“Enver dedeyi öldürtmezsiniz herhalde değil mi? İyi insanlar gerçek hayatta kaybediyor zaten, dizide bari kazansınlar!”

İzleyenler, Enver karakterini o kadar çok seviyor ki böyle bir entrikayı hiç de hoş karşılamayacaklarının sinyallerini şimdiden veriyorlar. Usta oyuncu Şerif Erol’un oynadığı Enver, dizide dürüstlüğün, fedakarlığın, insanlığın, sevginin bir sembolü adeta. Dolayısıyla, senaristin onu sezon finaline kurban edeceği fikrini şimdiden dillendirip, bu tahminlerin boşa çıkmasını arzuluyor.

KADIN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Bakın bir izleyici Şerif Erol için ne söylüyor:

“Şerif Erol beyefendiyi yeni tanıdım bu dizi sayesinde. Görsem Enver ağbi diyecek kadar seviyorum. Samimi ve içten bu adam. Gerçek her aileye lazım. O derece merhametli şefkatli ve saygıdeğer.”

Bakalım senarist Hande Altaylı, bu tahminleri boşa çıkarıp, izleyiciyi daha mutlu bir sezon finaliyle mi uğurlayacak, yoksa bıçak sırtı bir yerde bırakıp yeni sezona kadar merakta mı bırakacak?

Bu arada Suat’ın peşine adam taktığı Şirin, Jülide’nin Bahar’ın evine gittiğini Münir’e gammazlıyor. Bu durum hangi dengeleri değiştirecek, onu da hep birlikte izleyip göreceğiz.

İşte 30. bölüm 3. tanıtımı: