Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi de aynı hatayı yapmaya devam ederse kendi ipini çekecek!

Kadın dizisi de aynı hatayı yapmaya devam ederse kendi ipini çekecek!

tarafından zk zk

Kadın dizisi de aynı hatayı yapmaya devam ederse kendi ipini çekecek! 7

Sosyal medyada hemen her fragmandan sonra ölecekmiş gibi görünen karakterin ölmeyeceğini, telefonda her şeyi anlatıyormuş gibi görünen sahnenin ya rüya ya da bir şaşırtmaca olduğunun hep farkında.

Yani izleyenleri diziye çekmek için gösterilen bu sahneler hem karşılık bulmuyor artık hem de o kadar çok fragman yayınlanıyor ki merak ettireceğine merakı gideriyor adeta!

Dizinin neredeyse tamamını izlemeseler bile, tanıtımlardan fazlasıyla fikir sahibi oluyorlar. “Yeter artık daha fazla fragman verip merakımızı söndürmeyin!” diyen izleyenler bile var sosyal medyada.

KADIN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Son olarak Kadın dizisiyle ilgili sosyal medyada dönen tartışmalar da aynı nedenle. Yayınlanan 26. bölümden önce de aynı durum yaşanmıştı ve izleyenler haklı çıktı.

Bir izleyicinin yaptığı şu yorum, pek çok kişinin ortak görüşü gibi adeta:

“Eminim Sarp bunları duymadı. Her bölüm fos! İlk bölümlerinde ağladığım heyecanlandığım tek dizi ama seyirci önemsenmiyor , ilerleme yok ! Fragmanlarında bile artık bölüm ile ilgili tahmin yürütebiliyorum.”

İzleyici kanal değiştirmeye başladı!

Bir başka izleyici ise “Telefonu alan kişi kesin Sarp’ın kayınpederidir” derken bir başkası da “Mesaj bırakmıştır. öyle görünüyor” şeklinde bir yorumda bulunmuştu. Bu yorumları sosyal medyada pek çok kişi de paylaştı.

Pek çok izleyici “Artık sıkıldık” cümlesini sıklıkla kullanmaya başladı. Hatta kanal değiştirip Ufak Tefek Cinayetler’i izlediklerini söyleyenler de var sosyal medyada. Diziye mafya vari adamların girmesi, silahların ortaya çıkması, kaçırılma olayı, gizemli durular da bir başka eleştiri konusu olmaya devam ediyor!

Kadın dizisi, sezon başındaki sürükleyiciliğini aratır bir vaziyette ilerliyor kimi konularda. Artık bazı noktaların açığa kavuşması veya bir kaç bölüm daha uzatılmaya çalışılması, merak arttırmaktan çok izleyenlerin sıkılmasına yol açıyor. Sosyal medyadaki yorumlar okunduğunda, herkesin görebileceği bu serzenişleri umut ederiz dizinin senaristleri de görüyordur!

Çünkü Kadın gibi Salı akşamlarının zirvesine oturmuş ve sezon başından beri merakla izlenen bir dizinin bu nedenlerle reyting kaybına uğraması herkesi üzecektir! Diziyi izleyenler, diğer dizilerdeki gibi uzun uzun ve anlamsız bakışlar, 10 bölüm geçmesine rağmen ilerlemeyen konular içinde sıkışan bir Kadın dizisi istemiyor!

Bizden söylemesi ;)