Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi de aynı hatayı yapmaya devam ederse kendi ipini çekecek!

Kadın dizisi de aynı hatayı yapmaya devam ederse kendi ipini çekecek!

tarafından zk zk

 

Kadın dizisi de aynı hatayı yapmaya devam ederse kendi ipini çekecek! 7

Dizinin yayınından günler önce verilen fragmanda Şirin’in telefonda Bahar ve çocuklarının ölmediğini Sarp’a söylediği duyulmuştu. Ancak o fragmanı izleyenlerin hiç biri telefonun diğer ucunda Sarp’ın olduğuna inanmadı. Sarp’ın kayınpederi Suat’ın olduğu ya da başka bir oyun olduğu tahmininde bulunmuşlardı.

Tıpkı izleyenlerin de söylediği gibi telefona çıkan sekreter Sarp’ı bağlamak için ‘bir dakika’ dedi ve gelen erkek sesi üzerine Şirin “Bahar ve çocuklar yaşıyor” dedi. Ancak yanı başına döndüğünde elindeki cep telefonuyla Münir’i yanında oturduğunu gördüler.

Tabii bu durumda tahminlerinde haklı çıkan izleyiciler, bu kez de ofisi arayan Şirin’in telefonunun nasıl Münir’in cep telefonuna bağlandığını anlayamadı!

Ancak izleyenlerin yorumlarını okuyunca, fragmanlardan yürüttükleri tahminlerde çoğunlukla haklı çıktıkları görülüyor.

Tanıtımlardan her şey anlaşılıyor zaten!

Zaten en büyük tepki de fragmanlara geliyor! Bir hafta boyunca farklı fragmanlar ve ön izlemeler yayınlayan diziler, artık izleyenler tarafından eleştiri yağmuruna tutulmaya başlandı! Artık tanıtımlardan bile dizinin konusunu çözebilen izleyiciler, bu durumun heyecanı öldürdüğü ve bazen diziyi izlemeye gerek bile kalmadığı görüşünü sıklıkla sosyal medyada dile getiriyorlar.

O kadar ki dizinin tanıtımında ‘büyük olay, çok ilginç bir sahne, dikkat çeken konuşma’ şeklinde düşünülerek verilen pek çok sahnenin aslında hiç de öyle olmadığı,  diziye çekmek için bir taktik olduğunun artık izleyenler fazlasıyla farkında!.

Kadın dizisine sosyal medyadan gelen çok haklı itirazlar neler? Detaylar analizin devamında…

(analizin devamı için sonraki sayfaya tıklayınız…)