Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi de aynı hatayı yapmaya devam ederse kendi ipini çekecek!

Kadın dizisi de aynı hatayı yapmaya devam ederse kendi ipini çekecek!

tarafından zk zk
Kadın dizisi de aynı hatayı yapmaya devam ederse kendi ipini çekecek! 7
Televizyongazetesi/Analiz

 

Fox TV’de dün akşam 26. bölümü ekrana gelen Kadın dizisinin izleyicileri, sosyal medyadan yeni bölümü eleştiri yağmuruna tuttular.

Dizide hiç bir ilerleme olmadığını söyleyen izleyiciler, fragmanlardan bile diziyi anlamanın artık kolay olduğunu, arada başka kanallara geçip tekrar baktıklarında hiç bir ilerleme kaydedilmediği ile ilgili yorumlarda bulunuyorlar.

Özellikle hala Sarp’ın Bahar’ı öğrenememiş olmasına sinirlenen izleyiciler, bu arada Şirin’in kaçırılması olayına da hayli tepki verdiler.

Tam Bahar ilik buldu, ikisi de kabul etti derken bu kez de Şirin’in kaçırılması ve olayın iyice sarpa sarmasından rahatsız olan izleyenler, son bölümlerde hikayede çok fazla ilerleme olmamasından yakınıyorlar.

Hatice ve Enver’in boşanma hikayesinin sırası mıydı?

Son bölümde tam ilik meselesi halloluyor derken Hatice ve Enver’in boşanması konusu da olaya iyice tuz biber ekti! Hakikaten katılmamak mümkün değil, “Ne gerek vardı böyle bir konuya tam da bu sırada!” Tam Şirin artık ilik konusunda netleşmişken, bir de “Bahar yüzünden bu hale geldik” diyerek ablasına karşı daha da dolmaya başladı. Hatice, bu olayı Şirin’in oraya bağlayacağını bilemiyor mu?

Bu süreçte Bahar’ın hayatından daha önemli bir şey var mı? Enver ve Hatice, aralarında ne olursa olsun daha olgun düşünüp bu olayı erteleyemiyorlar mıydı? Diziye heyecan katayım derken, bile bile Şirin’i delirtmenin alemi neydi?

Bu konu da sosyal medyada çok eleştirilen konular arasında yer aldı ve almaya da devam ediyor.

İzleyici tahmin etti, doğru çıktı!

(analizin devamı için sonraki sayfaya tıklayınız…)