Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi için 27. bölüm çok kritik! O notta yazanlar, dizinin kaderini de belirleyecek!

Kadın dizisi için 27. bölüm çok kritik! O notta yazanlar, dizinin kaderini de belirleyecek!

tarafından zk zk
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un yer aldığı Kadın dizisinin bu akşam 27. bölümü ekrana gelecek.

Şirin’in kaçırılması ve anne ve babasını öldürmekle tehdit edildikten sonra durumu iyice kötüye gidecek! Korkudan ne yapacağını bilemeyen Şirin’e Levent’ten bir mektup geliyor.

Sarp’ın yazdığı sorulara Şirin’in yanıt vermesi gerekecek ama Şirin’in o korkuyla ne söyleyeceği merak konusu.

Bahar ve çocukların yaşadığını tüm korkusuna rağmen Sarp’a söylemeyi Şirin başaracak mı bilinmez ancak izleyenler şimdiden kıvranmaya başladı.

Sosyal medyadaki yorumların çoğu, olumsuz yönde. Psikolojik olarak iyice çöken Şirin’e artık kimse inanmayacak, annesi bile!

Tabii Sarp’a gerçeklerin söylenmesini isteyen izleyenlerin de hevesi kursağında mı kalacak yoksa senarist yine bir sürpriz mi hazırlıyor hep birlikte izleyip göreceğiz.

Şirin eğer Sarp’a gönderdiği notta gerçeği yazmayı başarabilirse, işte o zaman dizi başka bir yere gidecek!

İzleyicinin umudu bu yönde…

Haftalardır artık Sarp’ın gerçekleri öğrenmesi gerektiğini söyleyen, adeta sosyal medyada protestoya başlayan izleyiciler için 27. bölüm kritik bir bölüm olacak. Çünkü artık izleyenlerin bir sabrı kalmadığı gibi, yeni bir entrikayla tam sonuca ulaşılmışken yeni bir hayal kırıklığını izleyici pek de hoş karşılamayacak!

İşte izleyenleri heyecanlandıran 27. bölüm 3. fragmanı:

27. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Alp’in Levent’e ulaşması sonucunda işler iyice karışır. Levent nasıl bir olayın içine düştüğüne anlam veremez ve korkmaya başlar. Şirin’in de Alp’e ulaşma çabaları yüzünden başı belaya girer. Münir, onu Hatice ve Enver’i öldürmekle tehdit etmektedir.

KADIN DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Hatice ve Enver ise tüm olanlardan habersiz Şirin’in Bahar’a ilik vermeyi kabul etmesinin mutluluğu içindedir. Enver, Ceyda ve Peyami’nin düğününde giymesi için Bahar’a bir elbise diker. Ama Bahar’ın elbiseyi denemesi üzerine Enver, Ceyda ve Yeliz büyük bir şokla karşılaşacaktır. Arif’in ise Bahar’a olan duyguları her geçen gün daha da artmaktadır…