Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi için nefesler tutuldu! Şirin yine saç baş yolduracak bir adım atıyor!

Kadın dizisi için nefesler tutuldu! Şirin yine saç baş yolduracak bir adım atıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi
30. bölümü 22 Mayıs Salı akşamı ekrana gelecek Kadın dizisi için nefesler tutuldu!

İlk tanıtımda Sarp’ın annesi Jülide’nin Bahar’ın evine gelmesi hem şaşırtmış hem de Bahar’a gerçeği anlatma ihtimali nedeniyle heyecanlandırmıştı.

İkinci tanıtım filminde ise Enver, Şirin’en hesap soruyor ve Sarp’ın yaşadığını bildiği halde söylememesine kızıyor. Sarp’ın çocuklarının bu halde olmalarına neden olduğu için ona bunun hesabını soracağını söyleyen Enver, Hatice ile birlikte gittiği mezarlıkta şok geçiriyor.

Bahar ve çocukların sahte mezarlarıyla karşılaşan Enver, soluğu karakolda alıyor.

Kadın dizisi için nefesler tutuldu! Şirin yine saç baş yolduracak bir adım atıyor! 7

KADIN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Ancak 3. tanıtım kafaları karıştırdı. Hatice, Enver’i gerçeği Bahar’a söylememesi için uyarıyor. Bahar’ın zaten hasta olduğu ve zor durumda olduğu, bu gerçek karşısında daha da çok üzülüp hastalığına kötü etki edeceğini söylüyor.

Bu arada Şirin de Sarp’ın annesinin Bahar’ı görmeye gittiğini Suat’ın adamı Münir’e söylüyor. Hala Sarp’a saplantılı bir şekilde aşık olan Şirin, anlaşılan Bahar’ın duymaması için elinden gelen her yolu deneyecek. Tabii bu da dizinin müdavimlerini çok kızdıracak.

Tanımıtın sonunda Bahar’ın “Sarp hayatta mı?” sorusu duyuluyor. Jülide’nin ne yanıt vereceğini haftaya izleyeceğiz. Ancak görünen o ki hayli heyecanlı bir bölüm bizi bekliyor.

İşte 30. bölüm 3. tanıtımı: