Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi izleyiciye alttan alta öyle mesajlar veriyor ki, alkışlamamak elde değil!

Kadın dizisi izleyiciye alttan alta öyle mesajlar veriyor ki, alkışlamamak elde değil!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi
Kadın dizisi 31. yeni bölümden ilk görüntüler yayınlandı…

Fox TV ekranlarında Salı akşamları izleyici ile buluşan dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak?

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar ve Caner Cindoruk’un yer aldığı dizinin yeni bölümü 29 Mayıs Salı günü saat 20.00de Fox TV ekranında olacak.

Dizide Özge Özpirinçci’nin hayat verdiği Bahar karakterinin izleyicideki yansımasının çok olumlu olduğu yorumlarda gözlemlenebilmekte…

“Hayatta yaşam savaşını zorluklarla veren anne, çok güzel terbiye ve dürüst evlat yetiştirme, birlikte kıt olanaklarla yaşamak ve hayattan zevk almak… Çok güzel bir senaryo. Oyuncular ayrıca müthiş… Soluksuz izlediğimiz bir dizi” şeklinde bir yorumda bulunan izleyici aslında birçok dizi fanatiğinin de aklından geçeni yazıya dökmüş oldu.

Gerçekten de Kadın dizisinin fakirlik ile mutluluğun zıt konular olmadığını, parasız olsan bile ailenle mutlu olabileceğini, hatta dünyanın en büyük zenginliğinin ailenin mutlu olması olduğunu anlatması bakımından önemi büyük.

İşte Kadın dizisi 31. yeni bölümden ilk görüntüler:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sarp’ın yaşadığını öğrenen Enver ne yapacağını bilemez. Tüm yaşananlardan sonra Bahar’dan hiçbir şey saklamamak için kendine bir söz veren Enver, Sarp ile görüşmek için elinden geleni yapar. Sarp ile tek bağlantısı olan Levent, Şirin’in Sarp’a olan tavrından rahatsız olur ve artık ona yardım etmek istemediğine karar verir.

KADIN DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Kadın dizisi izleyiciye alttan alta öyle mesajlar veriyor ki, alkışlamamak elde değil! 7

Nisan ve Doruk ise çok sevdikleri Arif abilerinin duygularını fark etmeye başlar. Pırıl’ı sürekli tehdit eden Jülide, elinde güçlü bir koz olması için Bahar’ın yanına gider. Bundan şüphelenen Bahar’ın aklında ise bir soru işareti oluşur. Sarp hayatta mı?