Ana sayfa Dizi Haberleri Jet Sosyete dizisinde yeni bölüm yayın tarihi belli oldu!

Jet Sosyete dizisinde yeni bölüm yayın tarihi belli oldu!

tarafından ker_def

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Jet Sosyete dizisinin geçen hafta Pazar günü ekrana gelmesi beklenen yeni bölümü, sahnelerin yetişmemesi nedeniyle yayınlanamamıştı.

Gülse Birsel konuyu sosyal medya hesabından duyururken, izleyiciler ise geçen pazar dizinin kolaj bölümüyle yetinmişti.

Jet Sosyete dizisinin 13. yeni bölümü 27 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00’de Star TV ekranında izleyici ile buluşacak.

Önümüzdeki sezon devam etmesi beklenmeyen Jet Sosyete’nin Haziran ayı içinde de final yapması beklentiler arasında. Ancak final konusunun henüz netliğe kavuşmadığını belirtelim.

İşte 13. yeni bölüm fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Gizem’in düğüne katılmama ihtimalini duyan İlayda, aralarını iyileştirmek için acil eylem planına geçecek. İlayda, Gizem’i sevdiğine inandırmak için her yolu deneyecek! Alara’nın doğum günü için özel bir şey yapmak isteyen Gündüz, tutamayacağı bir söz verecek. Hiç parası olmadığı halde Alara’ya mücevher almak isteyen Gündüz ve planları tüm siteyi karıştıracak.

JET SOSYETE TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Jet Sosyete dizisinde yeni bölüm yayın tarihi belli oldu! 7

Görüştükleri ortaya çıkan Talip ve Yıldız cephesinde ise sular durulmuyor. Yüksel ailesi, bir an önce Yıldız’ı istemeye gelinmesini şart koşacak. Ancak Şennur’un kolay kolay teslim olmaya niyeti olmayacak ve binbir dereden su getirecek.

Ofiste Tony’nin soğuk algınlığı bahanesi ile devamlı ortadan kaybolması herkesi şüphelendiriyor. Yaşar, işi aksattığını düşündüğü Tony’nin peşine düşecek.