Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde 23 Nisan Salı akşamı çok özel mesaj!

Kadın dizisinde 23 Nisan Salı akşamı çok özel mesaj!

tarafından ker_def

Kadın dizisi 59. yeni bölümüyle 23 Nisan Salı akşamı, yani bu akşam izleyicilerle Fox Tv ekranında buluşacak. Dizinin yeni bölümünde herkesi çok mutlu edecek sahneler yaşanacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla dizinin yeni bölümünde Barış Manço’nun Günaydın Çocuklar şarkısı eşliğinde eğlenceli anlara şahit olacaksınız. “Oyun ister bütün çocuklar” diyen Barış Manço’nun sesi tüm evlerde yankılanacak.

Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Feyyaz Duman, Şerif Erol, Seray Kaya gibi önemli isimleri bünyesinde bulunduran dizinin 59. bölümden 2. fragmanda bu sahnelerden kısa bölümler paylaşıldı. Videodan izleyebilirsiniz.

59. bölümde yaşanacakların detayı ise aşağıda yer alıyor:

Emre’nin Şirin’in umurunda olmadığını öğrenen İdil, elindeki tek kozu da kaybettiğini düşünmektedir. Şirin’den ihtiyacı olan parayı almak için başka yollara başvurur. Şirin ise Ceyda’nın oğlunun Emre’den olduğunu öğrenir öğrenmez soluğu Ceyda’nın yanında alır. Şirin’in bunu nereden öğrendiğini anlayamayan ve darmadağın olan Ceyda’nın bu durum karşısında suçlayacağı tek bir isim vardır: Bahar.

Ceyda’dan Bahar ve Sarp’ın aynı evde yaşadığını öğrenen Arif, sinirlerine hakim olamaz. Bu kez Bahar’ı asla affetmemekte de kararlıdır. Her şeyi Bahar ile açık açık konuştuğu zaman ise Bahar’dan şok bir cevap alacaktır. Artık bir karar vermek zorunda kalan Bahar, onu çok seven ve her şeye rağmen yanında olan Arif’i mi, yoksa yıllardır hasretini çektiği ve öldü sandığı çocuklarının babasını mı seçecektir?