Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde Akşın’ı kim kaçırdı, nasıl kaçırıldı?

Çukur dizisinde Akşın’ı kim kaçırdı, nasıl kaçırıldı?

tarafından ker_def

Çukur dizisinin 62. bölümü 22 Nisan Pazartesi akşamı Show TV ekranında izleyicilerle buluştu Dizinin yeni bölümünde heyecanlı sahneler vardı. Yüzüklü karakterinin Yücel olduğu ortaya çıktı. Yücel, Karakuzuları yeniden toparlamak için harekete geçti. Bu arada da Sena’yı mezarlıkta ziyaret eden Akşın’ı kaçırdı. O Anları videodan izleyebilirsiniz.

Mezarlığa giden Karaca, Akşın’ı aile mezarının üstünden kardeşi ile konuşurken buluyor. Gözleri dolmaya başlayan Karaca, Akşın’ın yanına gidip içini dökmeye başlıyor. Akşın’ı Sena’nın mezarına çiçek koyması için yalnız bırakıp arabaya dönen Karaca arabadakilerin öldüğü görünce büyük şok yaşıyor. Akşın’ın çığlığını duyan Karaca arabadan silahı alıp mezarlığa geri koşuyor ama onu bulamıyor.

Mezarlıktan Akşın’ı kaçıran Yücel, Sena’nın mezar taşına siyah bir zarf bırakıyor. Arabaya Akşın’ın yanına dönen Yücel beklettiği için özür dileyip yarası olmasa melek gibi bir kız olduğunu söylüyor. Akşın ise tüm olanlar karşısında sessizliğini koruyor. Mezarlıktan koştura koştur mahalleye geri dönen Karaca, Akşın’ın kaçırılma haberini Yamaç ve Selim’e veriyor.

Çukur 2.Sezon 29.Bölümünde başka neler yaşandı?

Sahte Baykal’ın vurulması, Yamaç’ı cevapsız sorularla bırakacak. Yamaç, Yüzüklü’nün peşine düşerken Cumali’nin, Timsah’ın elinde olduğunu öğrenmesi herkesin hedefini bir anda değiştirecek. Ancak bu sırada da Yüzüklü boş durmayacak ve planlarını uygulamaya devam edecek. Vartolu, sürpriz şekilde Cumali’nin yardımına yetişerek kendini tehlikeye atacak.

Koçovalı Kardeşler, Medet’le birlikte omuz omuza mücadele edip kurtulmaya çalışırken, İdris ve Meliha ise yıllar sonra Gül Pavyonu’na giderek eski defterleri açacak. Haftalardır ekran başındakilerin heyecanla beklediği Yüzüklü’nün kim olduğu sorusu cevap bulurken, Koçovalılar Yüzüklü’nün beklenmedik hamlesiyle aralarından birini kaybetme korkusuyla yüzleşecekler.