Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın dizisinde aylardır beklenen sahne nihayet gerçekleşti!

Kadın dizisinde aylardır beklenen sahne nihayet gerçekleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kadın dizisinde Bahar ve Arif’in mutlu sahneleri sonunda geldi. Bahar, artık çocuklarının sadece anneye değil bir babaya da ihtiyaçları olduğunu belirterek Arif ile aşklarını ilan ediyor.

Fox TV ekranında 3.sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkan dizinin son 3 bölümü kaldı. 4 Şubat Salı günü 81. bölümle birlikte final yapacak olan Kadın dizisinde hikayelerin nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.

Özge Özpirinçci, Feyyaz Duman, Hümeyra, Seray Kaya, Gökçe Eyüboğlu ve Şerif Erol’un kadrosunda yer aldığı dizinin 79.bölümünden 2. fragmanda önemli detaylar var. Bahar ve Arif aşkı artık resmen ilan oluyor.

Bahar’ın yüzündeki mutluluk herkesi mutlu edecek.Ayrıca uzun süre bir kadın olmayı değil bir anne olmayı tercih eden Bahar, yeniden kadınlığını keşfedecek. Bahar artık mutluluk numarası yapmayacak, Arif ile mutluluğu tadacak.

Kadın dizisinde aylardır beklenen sahne nihayet gerçekleşti! 7

Arif’in “Ömrümün son anına kadar başımın belası ol” sözü ise Bahar’ın öpücüğü ile noktalanıyor. Dizinin hayranlarının aylardır beklediği o sahnede bu şekilde ekrana yansıyacak.Videodan izleyebilirsiniz.