Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın dizisinde çok merak edilen o sorunun yanıtı ortaya çıktı! (65. bölüm fragmanı izle)

Kadın dizisinde çok merak edilen o sorunun yanıtı ortaya çıktı! (65. bölüm fragmanı izle)

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle 2 sezondur buluşan Kadın dizisinin ne zaman başlayacağı konusunda sorular çoktu ama yanıt yoktu… Şimdi o yanıt geldi. Kadın dizisinin 3. sezonu 65. bölümle birlikte 1 Ekim Salı akşamı saat 20.00’de başlayacak.

Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Seray Kaya, Gökçe Eyüboğlu, Şerif Sezer ve Feyyaz Duman gibi önemli isimlerin buluştuğu Kadın dizisinin 64. bölüm 2. sezon finalinde yaşanan kazadan sonra neler olacağı da merak ediliyordu.

Kazadan Bahar yaralı olarak kurtuldu. Arif de hastanede yaralı olarak kurtulanlar arasında. Ancak Sarp ile Hatice’den haber yok… Şimdi bunlardan birisi büyük ihtimalle öldü ama kim? İşte bu sorunun yanıtını ancak 1 EkimSalı günü öğrenebileceğiz.

İşte 65. bölüm 3. sezonu ilk fragmanı:

Kadın dizisinin yeni oyuncusunun Hümeyra olduğu açıklandıktan sonra acaba Hatice mi gidecek diye sosyal medyada bir soru sorulmuştu?

Hümeyra ile ilgili haberler gündeme gelmeye başladığında, pek çok kişi sosyal medyadan ‘Hümeyra geliyorsa, Hatice gidiyor’ şeklinde tahminler yürütmeye başlamıştı.

Ancak daha sonra Sarp karakterine hayat veren Caner Cindoruk hakkında yeni dizide rol alacağı iddiaları ortaya atıldı.

Fakat bu durum da net değildi ve sadece dedikodu olarak kayıtlara geçti.

Şimdi Kadın dizisinde bir karakterin öldüğü düşünülüyor. Bu karakter ya Hatice ya da Sarp…