Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde daha önce söylenmeyenleri Ahu Yağtu anlattı!

Kadın dizisinde daha önce söylenmeyenleri Ahu Yağtu anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Geçtiğimiz hafta 81. bölümü ile birlikte final yaparak veda eden Kadın dizisinde Pırıl karakterine Ahu Yağtu hayat vermişti.Ünlü oyuncu dizinin 3. sezonunda kısa bir süre rol alabilmişti. Ancak ilk 2 sezonda önemli sahneleri vardı.

Pelin Kaya’nın youtube kanalına konuk olan Ahu Yağtu, büyük keyif duyarak yer aldığı bir proje olduğunu belirttiği Kadın dizisi için övgü dolu sözler sarf etti.  Dizinin kendisi adına büyük şans olduğunun altını çizen Yağtu, “Dizi sektörü bambaşka bir sektör. İçinde olduğumuz iş, Kadın projesi gerçekten çok güzel bir işti. Keyif alarak içinde bulunduk ve çok uyumlu, çok güzel çalıştık. Yerini, yurdunu bilen insanlar, çok mütevazi insanlarla çalıştım. Benim şansıma diyorum. Birçok hikayeler dinliyoruz çünkü” açıklamasında bulundu.

Dünyada da tanınan global projelerde yer almanın kendisi için çok önemli olduğunun altını çizen oyuncu, Paramparça dizisinin de bu noktada önem verdiği bir yapım olduğunu anlattı.

Karakterde kendisini bulduğu anda onu daha güzel yansıtma fırsatı bulduğunun altını çizen oyuncu, kötü kadın rollerinin akılda kalıcı olduğunu ve oyunculuğunu da bu şekilde daha iyi gösterebildiğini anlattı. “Ben kötü karakteri oynamaya devam etmeyi çok isterim, çünkü çok zevkli” diye konuşan Ahu Yağtu, hayatta yapmayacağı şeyleri o karakterde yapabildiğini sözlerine ekledi.

İşte Ahu Yağtu’nun yer aldığı programın görüntüleri: