Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde herkesi gıcık etmişti! Menajerimi Ara dizisine geliyor

Kadın dizisinde herkesi gıcık etmişti! Menajerimi Ara dizisine geliyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazar akşamları Star TV’de yayınlanan Menajerimi Ara dizisi, konusu ve oyunculukları kadar, diziye her hafta dahil olan konuk oyuncularıyla da çok konuşulmakta. İzleyicinin özlediği, uzun zamandır ekranda görmediği oyuncuların yanı sıra farklı dizilerde rol alan isimleri de konuk etmeye devam ediyor. Bu hafta Melis Birkan ve Ushan Çakır’ın konuk olacağı dizide bir başka ismi daha göreceğiz.

Başrollerinde Canan Ergüder, Barış Falay, Ahsen Eroğlu, Fatih Artman, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun rol aldığı dizide EGO Ajans’ın çalıştığı oyunculardan birisi de Kadın dizisinde oynadığı karakter ile herkesi sinir eden ama bir o kadar da oyunculuğu ile göz dolduran bir isim.

Fox TV’de geçtiğimiz Şubat ayında ekrana veda eden Kadın dizisinde Berşan karakterini oynayan Sahra Şaş, Menajerimi Ara dizisine konuk oluyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından verdiği bilgiye göre Şaş, bu hafta ekrana gelecek olan 16. bölümde konuk oyuncu olarak görünecek.

Canan Ergüder’in oynadığı Feris’in menajerliğini yaptığı Sahra Şaş, ona zor anlar yaşatacak. Maceralı sahnelerle ekrana gelecek olan Sahra Şaş’ın yeni imajı da dikkatleri çekecek.

Kadın dizisinde herkesi gıcık etmişti! Menajerimi Ara dizisine geliyor 7

Sahra Şaş, Kadın dizisinde oynadığı Berşan karakteri ile hem Ceyda hem de Bahar karakterine zor anlar yaşatmıştı. Başarılı oyunculuğu ile rol aldığı dizide bir süre Berşan karakteri ortadan kaybolmuş, sonra yeniden dönmüştü.

Kadın dizisinden ayrıldığı dönemde Bizim Hikaye dizisinde Çiçek karakteriyle ekrandaydı oyuncu. Sahra Şaş, daha sonra ekran ömrü kısa süren Zemheri dizisinde de oynamıştı. Bu kez kendisini oynamak üzere Menajerimi Ara dizisine konuk oluyor…