Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde ne zor sahneydi! Gözyaşı döküldü, pislik Emre tepkileri sosyal medyayı kapladı!

Kadın dizisinde ne zor sahneydi! Gözyaşı döküldü, pislik Emre tepkileri sosyal medyayı kapladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Kadın dizisinde 26 Kasım Salı akşamı yayınlanan 73.bölümde izleyicilerin yüreklerini kaldıran, özellikle anne ve babaların aklının bile alamadığı bir sahne vardı.

Arda, kimin çocuğu? Hastanede doğum günü çocuklar karışmış… Arda, bir başka ailenin çocuğu… O ailenin oğlu Murat da muhtemelen Emre’nin oğlu…

İkisi de büyümüş ve anne – baba bildikleri kişiler farklı… İkisinin de bir düzeni var.

Ancak Emre, hem Arda’yı hem de Murat’ı yani iki savunmasız çocuğu ailesinden kopartıp, onlara “Sizin aileniz başkasıymış, pardon, yanlışlık olmuş” anlamına gelecek bir durum içinde…

Kadın dizisinde ne zor sahneydi! Gözyaşı döküldü, pislik Emre tepkileri sosyal medyayı kapladı! 8

Ceyda ve Nilgün… İkisi de anne. İkisi de çocuğu bellediğinin aslında kendi çocuğu olmadığını öğreniyor… İkisi de aynı duyguda. İkisi de durumu kabullenip hayatına devam etmek niyetinde. Çünkü doğrusu bu… Ancak Emre bunu kabul etmiyor ve Kısmet’in telkinlerine de aldırış etmeden Arda ve Murat’ı hayatını karartmaya kararlı.

Şimdi ne olacak? Ahmet Rıfat Şungar’ın canlandırdığı Emre karakterine büyük tepki geldi.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda Ceyda’ya cahil gözü ile bakan Emre’nin asıl kendisinin cahil olduğuna yönelik yorumlar yapıldı.

Bu sahne izleyicileri öyle etkiledi ki, “Pislik Emre,sen ne anlarsın babalıktan. Ceyda’nın tırnağı olamazsın sen” diyen bir izleyici öfkesini kelimelere döktü.

Kadın dizisinde ne zor sahneydi! Gözyaşı döküldü, pislik Emre tepkileri sosyal medyayı kapladı! 9

Emre, “Murat benim çocuğum çıkarsa onunla istediğiniz zaman görüşebilirsiniz” deyince Nilgün hanım çıldırdı. Tabii ki ekran başındaki izleyiciler de çıldırdı.

Nilgün hanım diyor ki, “Sen 100 sene de uğraşsan senden baba olmaz” diye bağırdı.

“Nasıl zor bir durum, çocukların takas durum” diye yazan izleyiciler Kadın dizisindeki bu sahneden çok kötü etkilendiklerini belirten yorumlarıyla sosyal medyada gündem oldu.

İşte o sahne: