Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde öyle bir sahne vardı ki izleyenlerin ağzı açık kaldı!

Kadın dizisinde öyle bir sahne vardı ki izleyenlerin ağzı açık kaldı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
31. bölümü yayınlanan Fox TV’nin Kadın dizisi, yeni gelişmelere sahne olurken, sezon finali olan 32. bölüm için de merak artıyor.

Dizide Sarp ve Bahar’ın artık buluşması için izleyenlerin bir kısmı sosyal medyadan yorumlar yağdırırken, bir kısmı da tam da Arif ve Bahar’ın yakınlaşmasından sonra Sarp’ın gelmesini hiç istemiyor.

Uzun süredir dizinin takipçileri arasında sosyal medyada deyim yerindeyse kıran kırana bir savaş veriliyordu! Dün akşam yayınlanan bölümde öyle bir sahne vardı ki, adeta iki farklı gurubun düşüncesini anlatıyordu!

Arif’in, Bahar ve çocuklar için yaptıklarını gören ve birbirlerine yakıştıran izleyiciler, sevginin emek olduğunu ve Arif’in bu konuda Bahar’ı en çok hakeden kişi olduğunu düşünüyorlar.

Son yayınlanan bölümde Arif’in Bahar’a duygularını açmasından sonra iyice ümitlenen izleyiciler, o sahneyi de sevinçle karşıladı.

Ancak diğer taraftan Sarp ve Bahar’ın büyük aşklarını daha çok kabullenen ve yaşananlarda Sarp’ın hiç bir suçu olmadığını düşünen izleyenler de ikilinin bir araya gelmesini istiyor.

Kadın dizisinde öyle bir sahne vardı ki izleyenlerin ağzı açık kaldı! 7

Bu iki ayrı fikir nedeniyle sosyal medyada öyle yorumlar yapılıyor ki adeta bir savaşa dönmüştü.

Senarist Hande Altaylı da bu durumu görmüş olmalı ki, bu tartışmalardan konuşulanların tıpa tıp aynısını Ceyda ve Yeliz karakterleri üzerinden diziye dahil etmiş!

Ceyda, Arif ve Bahar’ın birlikte olmaları için mücadele ederken, Yeliz bu durumdan hiç hoşnut değil. Çünkü Bahar’ın gerçek aşkının Sarp olduğu ve Arif’in ona bir şey veremeyeceğini düşünüyor.

KADIN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

İkilin atışmaları, dizideki gelişmelerin içinde çok anlaşılamadı ama dikkatli izleyiciler ve sosyal medya yorumlarını okuyanlar bu sahneyi kahkahalarla izledi. Çünkü izleyici hangi gerekçelerle Arif’i ya da Sarp’ı savunmuşsa, Ceyda ve Yeliz de aynı cümlelerle yorumladılar durumu.

Sahneyi anlayan izleyenler, sosyal medyada da ” Bu ikisi resmen izleyici kitlesi : Arbah ve Sarbah’çılar” yorumlarını yapıyor.

İşte izleyici yorumlarında sık sık konuşulan cümlelerle renklenen o sahne: