Ana sayfa Sosyal Medya Kurtlar Vadisi sosyal medyada gündem oldu!

Kurtlar Vadisi sosyal medyada gündem oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damgasını vuran Osman Sınav imzalı Kurtlar Vadisi dizisi, Türk televizyon tarihinde ilk kez 15 Ocak 2003 Çarşamba günü izleyicilerle ekranda buluştu.

Sonrasında ise hiç akıllardan çıkmadı. “Bu bir mafya dizisidir” sloganı ile yayın hayatına başlayan ve dizi tarihine damgasını vuran Kurtlar Vadisi için bugün sosyal medyada binlerce mesaj paylaşıldı.

Dizi hakkında düşüncelerini yazanlar, yorumlarda bulunanlar, yeniden başlamasını isteyenler vardı. Twitter’dan gündem yaratan Kurtlar Vadisi etiketi üzerinden “Türkiye’nin gelmiş geçmiş en iyi dizisi” olarak bahsedildi.

Necati Şaşmaz, Özgü Namal, Selçuk Yöntem, Oktay Kaynarca, İpek Tenolcay, Müge Ulusoy, Gürkan Uygun, Hidayet Erdinç, Hande Kazanova, Erdem Ergüney, Emin Olcay, İnci Melis Pars, Zafer Ergin, Baykal Saran, İstemi Betil, Tarık Ünlüoğlu, Atilla Olgaç, Haldun Boysan, Adnan Biricik, Nişan Şirinyan’ın isimlerinin sıralandığı efsane jenerik de paylaşıldı.

Polat Alemdar, Memati, Süleyman Çakır gibi karakterler de akıllara yazıldı ve uzun yıllar da hatırlanacak…

Senaryo yazarları ise Ahmet Yurdakul, Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener olarak başlamış, yönetmenliği de Osman Sınav yapmıştı.