Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde yeni gelişmeler var! İzleyenler büyük merakta!

Kadın dizisinde yeni gelişmeler var! İzleyenler büyük merakta!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz

Tabir-i caizse “Bugün günlerden Kadın!” diyebiliriz. Zira, Fox’un Kadın dizisi yayınlandığı her bölümle büyük ilgi çekmeye ve konuşulmaya devam ediyor. Bir süredir reytingin zirvesini de kimseye bırakmayan Kadın, adeta Salı akşamlarına damgasını vurarak Kraliçeliğini ilan etmiş durumda. En yakın rakibi olan Ufak Tefek Cinayetler’i hızla geçen Kadın, tahtı sarsılmaz gibi duran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı da zirveden indirmeyi başardı.

Geçtiğimiz hafta Kanal D’nin iddialı dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi karşısındaki durumu da büyük merak konusu olmuştu ancak Mehmed, Kadın’ın tahtını sarsamadı dahi! Bu hafta durum değişir mi henüz bilmiyoruz. Yarın reyting listeleri ortaya çıktığında sizlerle de paylaşacağız ancak Kadın’ın bu akşamki bölümü diziyi takip edenler için heyecan dolu geçecek. Zira Şirin ve Bahar yüzleşmesi var yeni bölümde.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan 21. bölüm sonunda Bahar, Şirin’i Jale’nin evinin önünde yakalamıştı. Şimdi tüm yalanlarının hesabını sormak için karşısına dikilecek. Bu hesaplaşmada neler olacak bilemiyoruz ama muhtemelen Şirin, yine kurnazca ve acımasızca davranışlarıyla Bahar’ı üzmekten başka bir şey yapmayacak.

Bu arada Yeliz, Arif ve Enver’e, Şirin’in Sarp’ın sevgilisi olduğunu bildikleri ve kendisine söylemedikleri için de çok kızgın olan Bahar, üçüne de artık güvenmiyor. Hoş bu da Şirin’in bir yalanı gerçi, izleyenler biliyor. Hasta ruhlu Şirin’in saplantılı aşkı Sarp’la ilgili uydurmalarından ibaret ama henüz kimse durumun bilincinde değil.

Arif’in Bahar’la barışma çabaları sonuç verecek mi bu akşam göreceğiz ama yapacağı konuşmanın hem Bahar’ı hem de ekran başındaki izleyicileri çok etkileyeceği tanıtımlarda da ortaya çıkmıştı.

Annelerinin çok üzgün olduğunu gören Doruk ve Nisan’ın ise Bahar’a hoş bir sürprizi olacak.

Dizinin 22. bölümünün en büyük sürprizi ise Pırıl olacak muhtemelen. Bahar’ın yaşadığını öğrendikten sonra ne yapacağını tam bilemeyen Pırıl, bu kez Bahar’la konuşmaya gelecek. Gerçek kimliğini açıklayacak mı yoksa başka bir yol mu bulacak hep birlikte izleyeceğiz.

Kadın, heyecanlı bir bölümle bu akşam saat 20:00’de Fox TV’de…