Ana sayfa Dizi Haberleri Paramparça ile çok konuşuldu, şimdi Avlu’da! Nursel Köse’nin aslında mimar olduğunu biliyor muydunuz?

Paramparça ile çok konuşuldu, şimdi Avlu’da! Nursel Köse’nin aslında mimar olduğunu biliyor muydunuz?

tarafından zk zk

Paramparça ile çok konuşuldu, şimdi Avlu'da! Nursel Köse'nin aslında mimar olduğunu biliyor muydunuz? 7

Televizyongazetesi/Analiz

Geçtiğimiz sezon ekrana veda eden Paramparça dizisindeki Keriman rolüyle çok konuşulan Nursel Köse, bu kez Star TV’nin 29 Mart Perşembe akşamı ekrana gelecek yeni dizisinde cezaevindeki kadınlardan birini oynayacak.

Uzun yıllardır sinema ve tiyatro ile uğraşan Nursel Köse, aslında pek çok yapımda rol aldı ancak onu televizyonlarda en çok konuşturan iş Paramparça dizisi oldu.

1961 Malatya doğumlu olan Nursel Köse, 17 yaşında üniversite okumak için gittiği Almanya’da uzun yıllar pek çok çalışmaya da imza atmış. Köln Köln Üniversitesi’nde Mimarlık eğitimi almış. Ünlü oyuncunun bir mimar olduğunu bilen pek kimse yok.

Nursel Köse, kısa bir süre mesleğini yapmış ama daha sonra bırakmış. Öğrencilik yıllarında tiyatro ile uğraşan ve radyo tiyatrosu yazarı olarak çalışan Köse, aynı zamanda yönetmen, oyuncu ve komedyen olarak çeşitli off tiyatrolarını kurarak pek çok oyunda da rol almış.

Ayrıca birçok gençlik, çocuk ve Almanya’da kadın tiyatro projelerinde yönetimi devraldı. Nursel Köse’nin kariyerindeki ilginç yolculuğu bunlarla bitmiyor tabii ki… Bakın ünlü oyuncu hiç bilmediğiniz başka hangi işlerde yer almış?