Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinde, Senem’in sakladığı o sır, Süreyya’nın çöküş sebebi olacak!

İstanbullu Gelin dizisinde, Senem’in sakladığı o sır, Süreyya’nın çöküş sebebi olacak!

tarafından ker_def

Aslı Enver, Özcan Deniz ve İpek Bilgin’in başrolünde oynadıkları İstanbullu Gelin dizisi finale giderken, Süreyya’nın da gitgide kötüleşeceği biliniyor.

Televizyon Gazetesi Analiz

Star TV’de yayınlanan dizinin sezon başında Yaz’ın terapiste anlattıklarından sonra, dizinin takipçileri Süreyya’nın bir çöküş yaşayacağı beklentisine girdi.

Bu nasıl olacak, başına ne gelecek, süreç onu nereye götürecek heyecanla beklenirken, ilk bölümlerden kalan ve hala üstü örtülü olan bir sır var ki diziyi takip edenler çoktan unutmuş olsa bile, hatırlayanlar farkında.

Bu hafta 77. bölümü ile ekrana gelen dizide, Senem’in Akif’e yaptığı itirafla birlikte, Süreyya’nın hayatında yaşanan trajedinin sorumlusunun Senem olduğu anlaşılmıştı.

Özgür’ün Faruk’a saplantılı aşkı, onu öpmeye çalışırken Süreyya’nın görmesi, olayların yanlış aksettirilmesi sonucu Süreyya’nın arada kalması derken geçtiğimiz bölümde işler karışmıştı.

Faruk ile aralarında zaten bir uzaklık oluşmaya başlamıştı ve bu olay da üstüne tuz biber ekmişti.

Yaşanan son olaylardan sonra Süreyya’nın psikolojisinin giderek bozulmaya başladığı da yavaş yavaş görülüyor.

İstanbullu Gelin dizisinde, Senem'in sakladığı o sır, Süreyya'nın çöküş sebebi olacak! 7

Başına daha neler gelecek ve neler olacak henüz bilmiyoruz ama geçmişten gelen Senem’in sırrının da Süreyya’nın çöküşünde etkili olacağı düşünülüyor.

Bazı izleyicilerin aklında ise, Süreyya’yı esas delirme noktasına getirecek gelişmenin anne-babasının ölümünün teyzesi yüzünden olduğunu öğrenmesi fikri var.

Bilindiği gibi, Sanem kardeşinin ölümüyle ilgili gerçekleri 2. sezonda Arif’e anlatmıştı ama Süreyya daha bu gerçeği bilmiyor.

Teyzesini kaybettiği annesi kadar seven Süreyya bu gerçeği öğrenince sadece teyzesinden değil çevresindeki herkesten kopup iyice içine kapanabilir. Hatta belki bu gerçek Faruk ile de arasındaki bir uçuruma neden olabilir.

Bir romandan uyarlanan İstanbullu Gelin şu zamana kadar romana çok sadık ilerlemedi ama romanda şizofren olan Süreyya’nın dizide de benzer bir son yaşayacağına dair işaretler verilmişti.

Bakalım Süreyya’yı bu noktaya getiren gerçekten Faruk ile yaşadığı sorunların üzerine ortaya çıkan bu gerçek mi olacak?

İşte 38. bölümde Senem’in Akif’e Süreyya ile ilgili şok itirafının olduğu o sahne: