Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin gidişi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı sevindirdi

Kadın dizisinin gidişi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı sevindirdi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında geçtiğimiz hafta final yaparak sona eren Kadın dizisinin gidişinin ardından 11 Şubat Salı akşamı reyting sonuçları büyük merakla bekleniyordu. Geçtiğimiz hafta yani 4 Şubat Salı akşamı Kadın tüm kategorilerde birinci olmuştu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ise tüm kategorilerde 3. sırada kendisine yer bulabilmişti.

Kadın dizisinin final yaparak izleyicilere veda etmesinin en çok da EDHO’ya yaradığı reyting sonuçları ile ortaya çıktı.11 Şubat Salı akşamı total grubunda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz birinciliği de elde ederek yeniden zirveye çıkmanın büyük mutluluğunu yaşadı.

AB grubunda birincilik Hekimoğlu dizisinin oldu. ABC1 grubunda ise Fox Ana Haber bülteni birincilik elde etti. Hekimoğlu dizisinin totalde 4.sırada ve ABC1 grubunda 2. sırada yer aldığını hatırlatalım.

Kadın dizisinden sonra Ramo’nun reyting yükseltebileceği beklentisi de pek gerçekleşmedi. Ramo totalde 3. olurken, AB’de 5. ve ABC1 grubunda da 4.oldu. Ramo aksiyon dolu performansı ile büyük bir izleyici kitlesini peşinden sürüklemeyi de başardı. İşte 11 Şubat Salı reytinglerde ilk 10 program listesi:

Kadın dizisinin gidişi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı sevindirdi 7