Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin senaryo hatalarını Özge Özpirinçci yeteneğiyle kapatıyor!

Kadın dizisinin senaryo hatalarını Özge Özpirinçci yeteneğiyle kapatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisi 3. sezonuyla Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizide geçtiğimiz hafta Hatice karakterini canlandıran Bennu Yıldırımlar ayrılmıştı.

67.bölüm de ise Sarp’ın nefes almaması üzerine panikleyen Bahar, kendinden geçti. İntihar etmeyi düşündü, ama yapamazdı. Çünkü çocukları vardı.

Acı çekemezdi, çünkü çocukları vardı. Üzülemezdi, çünkü çocukları vardı…

İşte Bahar kendini binadan aşağıya atmak istiyor ama çocukları olduğu için bunu yapamıyordu.

Hatice’den sonra Sarp’ın da öbür dünyaya gittiği hissiyatı ile duygudan duyguya geçin yapan Bahar’ın bu halleri ekran başındaki izleyicileri bir hayli etkiledi.

Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda ünlü oyuncuya çok sayıda iltifat vardı.

İzleyicileri duygudan duyguya geçiren Özpirinçci, dizideki senaryo hataları olduğundan şikayet eden birçok izleyiciye tüm bunları unutturdu.

blank

Şirin’in birçok cinliğini basit bulan, Bahar’ın kolayca Şirin’i affetmesine tepki gösteren, Arif’in sevgisini hak etmeyen bir Bahar portresinden rahatsız olduğunu söyleyenler senaryoya yönelik birçok eleştiri yapmakta.

Ancak Özge Özpirinçci, tüm bu eleştirileri duygudan duyguya sürükleyerek akıllardan çıkardı.O sahnelerde Fazilet Aşçıoğlu (Hümeyra) Bahar’ın yanındaydı.

blank

İşte bu sahnelere sosyal medyada birçok yorum geldi.Özge Özpirinçci, takdiri de teşekkürü de hak etti.

İşte o yorumlardan bazıları:

blank blank blank blank blank