Ana sayfa Sosyal Medya Kadir Doğulu’dan yeni projeye başlayan eşi Neslihan Atagül’e büyük destek!

Kadir Doğulu’dan yeni projeye başlayan eşi Neslihan Atagül’e büyük destek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fatih Harbiye dizisinde başrol oynayan Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül, bu projenin setinde başladıkları aşklarını 2016 yılının Temmuz ayında evlilik ile taçlandırdı. Aşklarına başladıkları günden bugüne kadar çift her zaman pozitif konularla gündem oldu. Birbirlerine olan sevgi, güven ve inançlarını her fırsatta sergileyen çift, örnek isimler arasında yer aldı. Her konuda birbirlerini desteklemek onlar için olmaz ise olmaz bir konu…

Neslihan Atagül, sınırlar konularak yetiştirilen bireylerin özgürleşmesi ve sınırlarından dışarı çıkmasını istiyor. Bu amaca hizmet etmesi için Hadsiz isimli dijital dergi çıkartan Neslihan Atagül, bir hayli heyecanlı.

Bu zorlu yolculukta Neslihan Atagül’ün en büyük destekçisi yine eşi Kadir Doğulu oldu. Atagül, coğrafi ya da insani hiçbir sınırı tanımamayı, insanın içindeki gücü sergilemesinin önemli olduğunu düşünüyor. Kadir Doğulu, Hadsiz dijital dergisinin ilk sayısında eşiyle röportaj yaptı.

Doğulu, bu röportajda önemli bilgiler verdi. Artık hayata karşı korkmaktan vazgeçen oyuncu, şöyle konuştu: “Anlaşılabilir miyim, anlaşılmaz mıyım korkusundan kurtuldum. Sonra bir baktım korku diye kavram yokmuş. Ölüm korkusundan dışarı çıkmıyoruz. Bunun olmadığını anlamak gerek. Önüme çıkan ne varsa korkmaktan vazgeçtim.

blank

Aşkın sadece iki insan arasında olamayacağını belirten Kadir Doğulu, aşkın her yere yayılabileceğine inanıyor. Kadir Doğulu, bu konuda şunları söyledi:

“Aşk dendiği zaman bir kadın ve erkek arasındaymış gibi düşünülüyor. Ona ben ‘sevdalık’ diyorum. Çünkü o iki insan arasında kalırsa sevda oluyor. Ama aşkı her yere yayabilirsen; yani doğaya, aileye gibi, o hal bozulmaz neşe getiriyor. Kimsenin birbirinden farklı olmadığını anlayacağı bir zemine geliyor. O zaman aşka dahi ihtiyaç kalmıyor.”

Neslihan Atagül instagram hesabından kocasına sıcak bir mesaj yolladı. Oyuncu, “Her zaman yanımda olan canımın içi, hero! Desteğinden ötürü ne kadar teşekkür etsem az” diyerek teşekkür etti.