Ana sayfa Dizi Haberleri Kadir’den şok hamle! Elimi Bırakma dizisinde Cenk, büyük tehlikede!

Kadir’den şok hamle! Elimi Bırakma dizisinde Cenk, büyük tehlikede!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
TRT1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Elimi Bırakma dizisinin 27. bölüm tanıtımı heyecan yarattı.

Başrollerinde Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert’in oynadıkları dizide Azra, yaptığı hamle ile Sumru’yu büyük şoka uğratacak. Mert’i almakta kararlı olan Azra’yı bekleyen bir sürpriz ise dehşete düşürecek!

Kadir'den şok hamle! Elimi Bırakma dizisinde Cenk, büyük tehlikede! 7

Kadir, Azra’ya bıraktığı bir mektupla Cenk’in kız kardeşinin ölümüne neden olduğunu söyleyip “Şimdi hesap zamanı. Yapmak zorunda olduğum şey için beni affet” diyerek Cenk’i ölüme sürükleyecek bir adım atacak.

Arabanın içinde Cenk ile tartışan Kadir, ikisini de bir kazanın eşiğine getirecek!

Bu kazadan Cenk ve Kadir’in kurtulup kurtulamayacakları, yeni bölümde ortaya çıkacak.

İşte Elimi Bırakma 27. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Fatma’nın hastaneden kaçmayı başarmış olması herkesi tedirgin eder. Mert’in tekrar kaçırılmasından endişe duyan Feride, önleyici bazı güvenlik önlemleri alır. Polisin yanı sıra bir yandan Azra’nın tarafı, diğer yandan da Sumru ve Azmi, her yerde Fatma’yı aramaya başlarlar. Ama bu güvenlik önlemleri bile Fatma’nın Mert ile tekrar temas kurmasının önüne geçemez.

Cansu’nun kafeteryayı Burhan’ın üzerine devrettiğini öğrenen Sumru, kızını ufak ufak kaybetmeye başladığının farkına varır ve onu tekrar kazanmanın yollarını aramaya başlar.

Mert’e kavuşmanın rahatlığı ve Fatma’nın yakalanıp Sumru hakkındaki gerçekleri polise anlatacağına olan inancıyla, Azra özgüvenini geri kazanmaya başlar.

Tam her şeyin yoluna girmeye başladığı düşünülürken Sumru’nun sahip olduğu hisselerin arkasındaki gizli elin kimliği ortaya çıkar ve Feride’nin kurmaya çalıştığı aile saadeti bir kez daha ağır bir darbe alır.