Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim dizisi 8. bölümünde Meryem, Canberk’i hapsediyor!

Kalk Gidelim dizisi 8. bölümünde Meryem, Canberk’i hapsediyor!

tarafından ker_def

Ekran başında eğlenceli vakit geçirmek ve günlük hayatın yorgunluğunu atmak isteyenlerin yeni favorisi ‘Kalk Gidelim’ dizisi 6 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle TRT 1’de.

‘Kalk Gidelim’ Dizisi’nin Sekizinci Bölümü’nde Neler Olacak?
Nurcan’ın eve çıkma isteği hayal olur, onun yerine Hacı Hüseyinlerin odasına yerleşirler… Sevda ve Nuriye, Nurcan’ın en güzel odayı kapmasını hazmedemezler… Mustafa Ali’nin her durumdan karlı çıkması ise Seyfettin’i çileden çıkarır. Meryem Canberk’i ahırda yakalayıp hapseder. Durumu öğrenen Hacı Hüseyin, Meryem’i sert bir dille uyarır, bunun üzerine Meryem Badegül’e ev hapsi verir.

Samim ve Halim, Canberk’in Badegül’ün peşinde dolaştığından kuşkulanırlar. Şakir ise Veli Demir’in köyden gitmesi için onu ihbar eder. Jandarmalar Veli Demir’i götürürken hesapta olmayan bir şey olur ve Dudu da yakalanır. Meryem, Nuriye ve Sevda’nın doldurması ile yıllar önce Hacı’nın taktığı bilezikleri geri getirir.

Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Kerem Kupacı ve Füsun Kostak’ın başrollerini paylaştığı TRT 1’in iddialı projesi Kalk Gidelim ’de Yıldız Kültür, Beyazıt Gülercan, Nalan Okçuoğlu, Emin Gürsoy, Kerim Yağcı, Aslı Omağ, Can Kıran, Alican Okumuş, Onur Seyit Yaran, AndreyStan, İlayda Aydın, Ece Aydemir ve Sena Çakır gibi birçok ünlü oyuncu yer alıyor.

Künye:
Yapımcı: Eyüp Üstün
Yönetmen: Hatice Memiş
Senaryo:Baykut Badem, Güliz Kucur, Hazan Toma
Hikaye:Güliz Kucur
Yapım: STAFF FİLM
Oyuncular:Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Kerem Kupacı ve Füsun Kostak, Yıldız Kültür, Beyazıt Gülercan, Nalan Okçuoğlu, Emin Gürsoy, Kerim Yağcı, Aslı Omağ, Can Kıran, Alican Okumuş, Onur Seyit Yaran, AndreyStan, İlayda Aydın, Ece Aydemir ve Sena Çakır gibi birçok oyuncu yer alıyor.