Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim dizisinin Halim’i Alican Okumuş’un hayalindeki rol!

Kalk Gidelim dizisinin Halim’i Alican Okumuş’un hayalindeki rol!

tarafından ker_def

TRT ekranlarında Cumartesi günleri izleyicilerle buluşmaya devam eden ‘Kalk Gidelim’ dizisinde rol alan Alican Okumuş, “Osmanlı dönemine inanılmaz bir merakım var” dedi.

Dizide Halim Dal karakterine hayat veren Okumuş, başarılı oyunculuğu ile isminden söz ettirmeyi başarmakta.

Mühendislik bölümünden mezun olduktan sonra oyunculuğu seçen ve kariyer basamaklarını sağlam adımlarla çıkan ‘Kalk Gidelim’ dizisinin genç yıldızı Alican Okumuş, “Osmanlı dönemine karşı inanılmaz bir merakım var. Padişahların hayatları, vermiş olduğu kararlar merak içinde okuduğum kısımlar. Savaşsal alanlardan çok, saray içinde vermiş olduğu kararları daha çok merak ediyorum. Çok fazla tarihi kitaplar okuyorum” şeklinde konuştu.

Farklı uçlarda karakterleri oynamayı hayal ettiğini dile getiren yakışıklı oyuncu, “Osmanlı döneminde bir padişahı oynamayı çok arzu ediyorum. Tarihsel bir karakteri oynarken hem çok daha fazla araştırma yapıp hem de kendimizi sürekli geliştirebiliriz. Tarihteki karakterlerin birbiriyle ilişkisini okuyacağımız bir sürü kaynak var. Her zaman bir şeyler öğrenirsin. O yüzden geçmişe dönerken daha mutlu olabilirim”” ifadelerini kullandı.