Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim dizisinin ünlü ismi Bay Yanlış dizisine katıldı!

Kalk Gidelim dizisinin ünlü ismi Bay Yanlış dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Kalk Gidelim dizisi, 3. sezonuna koronavirüs pandemisinin ardından yeniden devam ediliyor. Dizinin yeni oyuncularından birisi de Julia karakteri ile Şubat ayında ekibi katılan Ecem Karavus olmuştu.

Şerif’in eski karısı Julia olarak bir süre dizide izlediğimiz Ecem Karavus, Bay Yanlış dizisinin ekibine katıldı. Can Yaman ve Özge Gürel’in başrolünde yer aldığı Bay Yanlış dizisinin çekimleri devam ediyor. İlk bölüm 26 Haziran tarihinde yayınlanacak.

Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak olan Bay Yanlış, ekipte yer alan tüm oyuncular adına olumlu dönüşler sağlayabilecek bir yapım. Özellikle de dizinin oyuncuları yurt dışında ciddi bir izlenme potansiyeline de sahip olacak. Ecem Karavus da bu noktada Bay Yanlış dizisine katılarak önemli bir adım atmış oldu.

Yapımcılığını Faruk Turgut’un, yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in, senaristliği Aslı ve Banu Zengin’in üstlendiği; başrollerini Can Yaman ve Özge Gürel’in paylaştığı dizinin reytingleri de çok merak ediyor.