Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kalp Atışı’nın Eylül’ü Öykü Karayel’den çok özel açıklamalar…

Kalp Atışı’nın Eylül’ü Öykü Karayel’den çok özel açıklamalar…

tarafından zk zk

Kalp Atışı'nın Eylül'ü Öykü Karayel'den çok özel açıklamalar... 7

Şimdilerde Show TV’de Kalp Atışı dizisinde oynayan Öykü Karayel, Adana Film Festivali’nden en iyi senaryo ödülü alan İşe Yarar Bir Şey adlı filmde ölümü elinde tutan bir hemşireyi canlandırdı. Öykü Karayel film için “Bir insanın hayatıyla ilgili bir kararı veriyor olmak epey tedirgin edici” diye konuştu.

Sabah’tan Sonat Bahar’ın röportajı:

Ekranların sade, kendi halinde güzellerinden biri Öykü Karayel. Hali, tavrı, konuşması sakin. Ancak bir role büründüğünde farklı bir tarafını gösterenlerden. Belki de bu yüzden, televizyon dizilerinden sıyrılıp, sinemada boy gösterdiğinde daha da bir devleşiyor bu ufak tefek kız. Son olarak Pelin Esmer’in Barış Bıçakçı ile birlikte kaleme aldığı İşe Yarar Bir Şey isimli filmde Canan karakterinı canlandırdı. Film bu hafta vizyona girdi. Başak Köklükaya ve Yiğit Özşener’in de yer aldığı film, adete bir şiir tadında… 24. Uluslararası Adana Film Festivali Ulusal Yarışması’nda Pelin Esmer ve Barış Bıçakçı’ya En İyi Senaryo, Başak Köklükaya’ya En İyi Kadın Oyuncu ve Gökhan Tiryaki’ye En İyi Görüntü Yönetmeni ödüllerini kazandıran film, bir gece trende yolları kesişen iki kadının “Gel beni öldür” diyen bir adama doğru uzanan yolculuklarını konu alıyor. Biz de film vesilesiyle Öykü Karayel ile
buluştuk. Filmi ve kendisini konuştuk:

– Pelin Esmer ismini duyunca mutlaka bu filmde yer almak istemişsiniz. Neden?

– Filmlerini çok sevdiğim bir yönetmendi. Bu filmden önce bir fırsat olmuştu, çok çalışmak istemiştim ama bir takım sebepler yüzünden çalışamamıştık. Tanıştıktan sonra beraber iş yaparken de iyi anlaşacağımızı ve bir oyuncu olarak bir yönetmenden beklediğim her şeye sahip olduğunu biliyordum zaten.