Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kalp Yarası’nı tamamlayan Yağmur Tanrısevsin yeni bir projeye mi başlayacak?

Kalp Yarası’nı tamamlayan Yağmur Tanrısevsin yeni bir projeye mi başlayacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin, Şubat ayında final yapan Kalp Yarası dizisindeki başarılı performansı ile iyi bir dönem geçirdi. Partneri Gökhan Alkan ile birlikte dizi çekimleri için uzun süre Antakya’da kalan oyuncu, çekimler bitince de İstanbul’daki yaşantısına geri döndü.

Şimdi etkinliklere katılarak magazin gündeminde yer almaya devam eden oyuncu, yeni teklifler de alıyor… Yapımcıların son dönemde birçok teklif ilettiği Yağmur Tanrısevsin’in ne yapacağını hayranları merakla bekliyor. Tatil için Atina’ya giden ve arkadaşının düğününe de katıldığını belirten oyuncu, Kalp Yarası sonrasında bu dinlenme döneminin kendisi için iyi olduğunu ifade etti.

Genç oyuncu, bir hayli popülerleştiği ve yurt dışında da geniş hayran kitlelerine ulaştığı bu dönemde atacağı adımlarla önemli kazanımlar elde etmeye devam edecektir.

“Şu aralar yeni proje hazırlıkları var” diye konuşan Yağmur Tanrısevsin, bir süre dinlendiğini ve kendisini heyecanlı bir dönemin beklediğini anlattı. Oyuncunun bu sözleri yakında yeni bir proje ile hayranlarının karşısına çıkacağı şeklinde anlaşıldı.

Ayrıca seramik ile ilgilenen ve sergi de açmayı düşünen oyuncu, bu konuda da hazırlıklarını sürdürüyor. Oyuncu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Şu aralar yeni proje hazırlıkları var. Yeni sergi hazırlığım var. Güzel bir şekilde değerlendiriyorum. Dizi bitti, yoğun bir tempodan çıktık. Tatil yaptım biraz, dinlendim. Şimdi güzel, heyecanlı bir dönem beni bekliyor.”