Ana sayfa Sosyal Medya Kanal D dizisiyle anlaşan Cansu Dere, aylar sonra kankasına kavuştu!

Kanal D dizisiyle anlaşan Cansu Dere, aylar sonra kankasına kavuştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon Ferhat ile Şirin dizisiyle ekrandaki yerini alan Cansu Dere hem büyük bir eleştiri ile karşılaşmış hem de proje final bile yaptırılmadan bir anda yayından kaldırılmıştı. Bu kötü tecrübeden sonra bir de koronavirüs karantinası araya girince ünlü oyuncu dostları ile görüşemez oldu.

Yeni normale adapte olan Cansu Dere, Marmaris’te tatile çıktı. Birçok ünlü isimle bir birada tatil yapan ünlü oyuncu, kankası Ece Sükan ile de aylar sonra buluştu. Ceşme’de sezonu açan Ece Sükan, uzun süre görüşemediği Cansu Dere ile Marmaris’te buluştu.

Kanal D dizisiyle anlaşan Cansu Dere, aylar sonra kankasına kavuştu! 8

Posta gazetesinin haberine göre her sezon olduğu gibi Bozburun’da bir araya gelen ikili, Birkan Sokullu, sevgilisi Eda Gürkaynak, Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk çiftleri ile birlikte aynı yerde tatil yapıyor.

Ünlü isimler ayrıca neşeli bir fotoğraf da çektirdi. Cansu Dere instagram hesabından bu fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sundu.

Kanal D dizisiyle anlaşan Cansu Dere, aylar sonra kankasına kavuştu! 9

Yeni sezonda psikolojik gerilim türünde olan Doctor Foster dizisinin Türk uyarlamasında Cansu Dere başrolde bulunuyor. Ünlü oyuncuya eşlik edecek olan kişi ise Kaan Urgancıoğlu olarak netleşti. Kanal D’de yayınlanacak dizi öncesinde Cansu Dere tatilde stres atacak.