Ana sayfa Dizi Haberleri Kanatsız Kuşlar yeni bölümde Nefise, Muzaffer’e gerçekleri anlatacak mı?

Kanatsız Kuşlar yeni bölümde Nefise, Muzaffer’e gerçekleri anlatacak mı?

tarafından zk zk
ATV’nin sevilen dizisi Kanatsız Kuşlar, Fenerbahçe-Beşiktaş maçı nedeniyle bu akşam ekrana gelemedi. Dizinin yeni bölümü 26 Nisan perşembe akşamı yayınlanacak.

Başrollerinde Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar ve Ahmet Varlı’nın oynadıkları dizinin yeni bölümünden 2. tanıtım da yayınlandı.

İşte 43. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Muzaffer, oğlunun yaşadığına artık emindir. Nefise ise çevresinde iyice daralan çemberin ortasında sıkışır. Muzaffer, heyecan içinde, yıllar önce kaybettiği oğluyla bir araya geleceği günü beklerken, tüm enerjisini buna verir. Bu durum etrafındakileri ve özellikle de küçük oğlu Mert’i üzmeye başlar.

Kanatsız Kuşlar yeni bölümde Nefise, Muzaffer'e gerçekleri anlatacak mı? 7

Onur, Mine’ye, varacağı noktayı hesap etmeden iyilik yapmayı sürdürür. Annesi Suna ise onun duygularını kötüye kullanacaktır. Onur’u elde edebilmesi için kızından bir oyun oynamasını ister.

KANATSIZ KUŞLAR TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Ahmet, amcasıyla artık iyiden iyiye ters düşmektedir. Çünkü Zeynep’in ona geri döndüğüne inanmakta kararlıdır. Tam buna inanacağı sırada Emre, Zeynep’in her şeyi göze alarak başlattığı oyunu bozar. Ahmet ve Zeynep arasındaki büyük ve tehlikeli hesaplaşmanın zamanı gelmiştir.