Ana sayfa Dizi Haberleri Kanatsız Kuşlar’da Muzaffer, öz oğluna kavuşabilecek mi?

Kanatsız Kuşlar’da Muzaffer, öz oğluna kavuşabilecek mi?

tarafından zk zk
Atv ekranlarında bu hafta 26 Nisan Perşembe akşamı 43. bölümüyle ekrana gelecek olan Kanatsız Kuşlar dizisinde herkes bu sorunun yanıtını merak ediyor: Muzaffer, öz oğluna kavuşabilecek mi?

İşte dizinin yeni bölüm özeti:

Zeynep, Ahmet’in Gerçek Yüzünü Kardeşine Kanıtlayacak…

Kanatsız Kuşlar'da Muzaffer, öz oğluna kavuşabilecek mi? 10

“Muzaffer, Nefise’nin gözleri önünde gerçek sandığı oğluna kavuşur. Nefise ne yapacağını bilememektedir. Muzaffer ise bunca yıl ona bu acıyı çektirenlere öfkelidir. Ama yine de gelecek güzel günleri düşünmektedir. Yapıcı davranır. Bütün çocukları, kardeşlik duygusuyla bir arada tutmaya kararlıdır.
Kanatsız Kuşlar'da Muzaffer, öz oğluna kavuşabilecek mi? 11

Zeynep, Ahmet’in gerçek yüzünü kardeşine kanıtlayacaktır. Çektiği görüntüleri izletirken, Cemre’nin gösterdiği tepki, Onur’u yine Zeynep’in yakınına taşır.
Kanatsız Kuşlar'da Muzaffer, öz oğluna kavuşabilecek mi? 12

Nefise’nin etrafındaki çember hızla daralırken Kemal de artık gemileri yakmıştır. Her şeyi göze almıştır. Fakat keskin sirke misali bu kez kendisi de beklemediği kadar büyük zarar görecek gibidir.
Kanatsız Kuşlar'da Muzaffer, öz oğluna kavuşabilecek mi? 13

Yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film, yönetmenliğini Adnan Güler’in üstlendiği, senaryosunu Hakan Haksun’un kaleme aldığı Kanatsız Kuşlar’da başlıca rolleri Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al ve Servet Pandur paylaşıyor. Dizinin müzikleri ise Kalan Müzik tarafından yapılıyor.

KANATSIZ KUŞLAR, TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN