Ana sayfa Dizi Haberleri Kanatsız Kuşlar’ın finalinden 2. tanıtım da geldi ama Nefise ortada yok!

Kanatsız Kuşlar’ın finalinden 2. tanıtım da geldi ama Nefise ortada yok!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
ATV’de yayınlanan Kanatsız Kuşlar dizisinin final bölümü 24 Mayıs Perşembe akşamı ekrana gelecek.

Başrollerinde Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar ve Ahmet Varlı’nın oynadıkları dizisi, yeni sezonda ekranda olmayacak.

46. bölümüyle ekrana veda edecek olan dizinin daha önce yayınlanan tanıtımında da Nefise’nin olmaması kafaları karıştırdı. Diziyi izleyenler, sosyal medyadan “Nefise ölüyor mu?” tahminlerini yürütmeye başladılar bile.

İşte final bölümünden 2. tanıtım:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? Bütün düğümler birer birer çözülmektedir. Nefise, aşkla sevdiği kocası Muzaffer’in acı çekmesine daha fazla dayanamaz. Her şeyi göze alır ve gerçeği itiraf eder. Emre’nin kendi oğlu olduğu bilgisi Muzaffer’i tam anlamıyla sarsmıştır. Nefise’ye şimdi ne diyecek, nasıl davranacaktır? Nefise kendini affettirebilecek midir? Olanlar üzerine vicdan azabı duyan Azime, belki de ilk defa elini taşın altına koyacaktır. Nefise’nin masum olduğunu haykırır.

Kanatsız Kuşlar'ın finalinden 2. tanıtım da geldi ama Nefise ortada yok! 7

Öte yandan Emre gibi kardeşleri de gerçeklerden habersizdir. Ahmet konusunda büyük bir ders almış olan Cemre, şimdi ne yapıp edip ablasına olan borcunu ödemeye kararlıdır. Zeynep’in Onur ile yeniden mutlu olabilmeleri için elinden geleni yapar. Bu arada Suat da Cemre’ye olan duygularını açma isteğindedir.