Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler sağ gösterip sol vuracak! Bütün yaz meraktan kıvranacağız!

Ufak Tefek Cinayetler sağ gösterip sol vuracak! Bütün yaz meraktan kıvranacağız!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de Salı akşamları ekrana gelen Ufak Tefek Cinayetler’in sezon finali yaklaşırken, olaylar da hız kazanmaya başladı.

Bu hafta 22 Mayıs akşamı ekrana gelecek olan 30. bölümde katil ve maktulle ilgili olarak kafalar çok fena karışacak!

Dizinin yeni bölüm tanıtımında herkesin potansiyel bir katil olduğu ortaya çıkıyor! Birbirini öldürmeye çalışan insanlarla dolu Sarmaşık’ta katil de maktul de birden çok olabilir!

Yayınlanan tanıtımda Arzu, Pelin, Merve, Burcu ve Oya’nın dışında bir de Elif’le ilgili kafaları karıştıracak bir gelişme yer alıyor. “Kurban Elif mi?” sorusunu doğuran bu sahnede, Elif, Merve’yle konuşurken Serhan’a gidip her şeyi anlatacağını söylüyor! Elif’in yeniden dahil olduğu hikayede Merve’nin onu öldürme ihtimali güçleniyor.

Pelin’in Oya’ya söyledikleri de ikilinin planlı bir cinayet işlediği ihtimalini doğuruyor. Hiç beklenmedik bir çıkış yapan Arzu’nun da artık katil olma potansiyeli yüksek!

Müfettiş’in maktulün kafatasının çatlamasından yola çıkarak yaptığı “Güçlü biri olmalı” tarifi ise, spor yapan ve güçlü kaslara sahip olan Burcu’yu işaret ediyor.

Ufak Tefek Cinayetler sağ gösterip sol vuracak! Bütün yaz meraktan kıvranacağız! 7

Hikayeyi anlatan Edip’in “Bir şeyi saklamanın yolu, onu herkesin içinde yapmaktır” sözleriyle son bulan fragman, yeni bölümün büyük gelişmelere gebe olacağının da bir işareti.

Sezon finaline kısa bir zaman kalan dizinin son 3 bölümünde yaşanacak gelişmeler sonrasında, katil ve maktul ortaya çıkar mı henüz bilmiyoruz ancak yeni bölüm için heyecan iyice doruğa çıkmış durumda.

UFAK TEFEK CİNAYETLER TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Sosyal medyada da dizinin takipçileri, yeni yayınlanan fragmanla iyice kafalarının karıştığının işaretlerini veriyor. Ufak Tefek Cinayetler, herkesi katil ya da maktul olma pozisyonuna sokarak tahminleri iyice güçleştiriyor. Bu durum da heyecanı arttırıyor.

Akıllara bu durumda şu soru geliyor:”Bunlardan biri katil, biri maktul. Hatta birden çok katil ve maktul olabilir! Ama hangisi?” Aslında duruma bir de şu açıdan bakmak gerekiyor. Senarist bile isteye kafa karışıklığı yaşatmaya çalışıyor. Fakat işaret ettiği kişilerden birisinin katil olma durumu ortaya çıktığında, aslında ortada büyük bir şaşkınlık olmayacak. Zaten şüphelendiklerimizden birisi olacak bu kişi.

Peki aslında senarist Meriç Acemi, hedef mi şaşırtıyor? Yani bu kişilerin üzerine odaklanmamızı sağlayarak, asıl katili uzakta mı tutuyor? Ya da bir başka deyişle, ters köşe yaparak aslında hiç şüphe çekmeyen, aklımıza bile gelmeyen biri mi katil olacak? İşin asıl sürprizi de bu isim mi?

Tabii bir de şu durum var: Sezon sonunda katilin veya maktulün ortaya çıkması, dizini akıbetini nasıl değiştirecek? Eğer katil ortaya çıkarsa, gelecek sezonda ne izleyeceğiz?

Muhtemelen bu sezonda katil ortaya çıkmayacak veya Sarmaşık’ta işlenen tek cinayet bu olmayacak. Dolayısıyla bu sezon diziden biri katil, biri maktül iki kişi ayrılırken, yeni sezonda yeni bir katil ve maktulün peşine düşeceğiz! İzleyip göreceğiz…

Diziyle ilgili olarak bugün Milliyet’teki köşesinde bir yorum yapan Sina Koloğlu da bu düşünceleri doğrular nitelikte bir yorum yapıyor. Koloğlu, “Öyle bir final olacak ki” başlıklı yazısında şunları söylemiş: “‘5 Haziran’da sezon finali olacak’ bilgisini aldım. Bir de final yapacağı söylentisi çıktı. Star TV cephesinde ‘sezon finali’ olduğu belirtiliyor. “Ters köşeler olacak mı?” diye sordum. “Ortalık büyük karışacak, beklenmedik dönemeçler olacak. Epey şaşırtacak ve unutulmayacak bir final garantisi var” yanıtını aldım.”

Görünen o ki, sezon boyunca beklediğimiz o ters köşe, sezon sonu final bölümüne kısmet olacak!

İşte 30. bölüm fragmanı: