Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeş Çocukları dizisinde ‘böyle bir şey olamaz’ isyanı!

Kardeş Çocukları dizisinde ‘böyle bir şey olamaz’ isyanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, Kardeş Çocukları dizisinin 17. bölümünden görüntüleri instagram hesabından paylaştı.

Fettahoğlu’nun canlandırdığı Umay karakterinin öldüğüne yönelik ifadeler nedeniyle izleyiciler adeta isyan etti.

Dizinin kötü kadını olan Umay Karay’ın ölemeyeceğini söyleyen Nur Fettahoğlu hayranları, ünlü oyuncunun paylaşımına çok sayıda yorum bıraktı.

O yorumlardan bazıları şöyle:

“Nur hanım diziden çıkamazsınız çıkarsanız ben o diziyi bir daha asla izlemem.”

“Umay ölmeyecek, ölürse, ikinci bir sezon geçirmeyi unut.”

“Umay Karay olmazsa bir daha izlemem o diziyi
Çok yakışıyorsunuz dizeye.”

“SEN O DİZİDEN ÇIKARSAN o dizi çöp umay . Biz seni kötü halinde sevdik.”

“Umay Karay’sız bu diziyi asla düşünemiyorum. O olmazsa dizi de olmaz. Ve ayrıca çook mükemmelsiniz. Hem rolünüzü üzerinize giyiniş biçiminiz hem de güzelliğinizle ekranlara çok yakışıyorsunuz.”

Kardeş Çocukları dizisinin sezon finalinde silahlar patlıyor, ölümler mi olacak, yoksa ters köşe sahneler mi merakla bekleniyor.

İşte Nur Fettahoğlu’nun paylaşımı:

・・・
Her son, yeni bir başlangıcı hak eder mi?
Heyecan dolu sezon finali bölümümüze son 3️⃣ saat! #KardeşÇocukları #MehmetAslantuğ @aycabingol1 @eclipsnf @enginalkan @goldfilmyapim @startv

 

Nur Fettahoğlu Kimdir?

Nur Fettahoğlu 1980’de Almanya’da doğmuştur ve 28 yaşındadır. Nur Fettahoğlu’nun oyuncu olarak en büyük başarısı Aşk-ı Memnu dizide hayat verdiği Peyker rolü olmuştur bu rol Nur Fettahoğlu’nun hayatını değiştirmiş bir dönüm noktası olmuştur. Nur Fettahoğlu eğitimini Haliç Üniversitesi Moda Tasarım bölümünden almıştır.

Nur Fettahoğlu haber spikeri olarak sektöre girmiştir. Spikerliği döneminde yapımcılardan oyunculuk teklifi almıştır ve ilk olarak Benden Baba Olmaz ve Gönül Salıncağı dizilerinde görev almıştır. Nur Fettahoğlu Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Mahidevran Sultan karakterine hayat vererek dünyada tanınan ve sevilen bir isim haline gelmiştir. Son olarak Hayat Yolunda ve Filinta dizilerinde yer almıştır. Filinta dizisinde Süreyya ve Fi dizisinde Billur karakterlerine hayat vermiştir.