Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeş Çocukları dizisinde Nur Fettahoğlu o sahnede giyinikti ama herkes çıplak sandı!

Kardeş Çocukları dizisinde Nur Fettahoğlu o sahnede giyinikti ama herkes çıplak sandı!

tarafından zk zk

Uzun bir aradan sonra Star TV’de yayınlanan Kardeş Çocukları dizisindeki Umay karakteriyle ekranlara dönen Nur Fettahoğlu, dizinin banyo sahnesiyle ilgili yaptığı paylaşımı silmesi dikkat çekmişti.

Televizyongazetesi/Detay – Küvet içindeki bir fotoğrafını instagram sayfasından paylaşan Fettahoğlu, daha sonra kaldırmıştı.

Diziyi izleyenlerin bildiği o sahnede Umay banyo yaparken ablası Ümran yani Ayça Bingöl içeri giriyor ve kavga ediyorlardı.

Aslında müstehcen bir görüntünün oluşmadığı o sahneden alınan bir fotoğraftı. Her yeri köpüklerle kaplı Nur Fettahoğlu, bir frikik de vermemişti. Çünkü aslında çıplak olarak küvete girdiği sanılsa da içinde bir elbisesi vardı.

Kardeş Çocukları dizisinde Nur Fettahoğlu o sahnede giyinikti ama herkes çıplak sandı! 8

Nur Fettahoğlu, o paylaşımı neden sildiğini anlatırken takipçilerinden gelen tepkilerden dolayı değil, arkadaşlarının olumsuz tepkiler alabileceği uyarıları sonrasında paylaşımı sildiğini belirtti.

Ünlü oyuncu, sahnenin kamera arkası için de “Gayet sahneyi çekiyoruz ve içimde bir elbise var zaten” açıklamasını yaptı.

Nur Fettahoğlu, sahneyi ve o fotoğrafı eleştireceklere de yanıtını şu sözlerle önden verdi: “Onu başka türlü görmek isteyen arkadaşlarıma buradan el sallıyorum.”

Fettahoğlu’nun o sahnelerden bir tek aşağıdaki fotoğrafı silmedi ve ”Değer yargıları ne kadar da sığlaştı değil mi?!? Hadi gelsenize…” notuyla instagram hesabından paylaştı.

Kardeş Çocukları dizisinde Nur Fettahoğlu o sahnede giyinikti ama herkes çıplak sandı! 9