Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim ile şöhret olan Halit Özgür Sarı, ekonomi okurken nasıl oyuncu oldu?

Kardeşlerim ile şöhret olan Halit Özgür Sarı, ekonomi okurken nasıl oyuncu oldu?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin çok konuşulan, dikkat çeken genç erkek oyuncularından birisi de Halit Özgür Sarı. Kardeşlerim dizisinde oynadığı Kadir karakteri, oyuncunun meslek hayatında önemli bir çıkış yakalamasını da sağlayan yapım oldu. Diziden erken ayrılışı ile de çok gündeme gelen Sarı, kısa dönem de kalsa Kardeşlerim dizisinin unutulmazları arasına girmeyi başardı!

Aslında ilk kez 2018 yılında ekrana gelmeye başlamıştı Halit Özgür Sarı. Diriliş Ertuğrul dizisinde Süleyman karakterine hayat veriyordu. Bu dizinin ardından Çağatay Ulusoy’un başrolünde oynadığı Hakan: Muhafız dizisinde rol aldı. Şampiyon ve Kırmızı Oda dizileri de 6 yıllık kariyerinde başarılı işlerdi.

Şimdilerde milyonlarca hayranı olan Halit Özgür Sarı, aslında öğrencilik yıllarında Ekonomi okumaya karar vermişti. 1993 doğumlu olan Halit Özgür Sarı, ani bir kararla ekonomiyi bırakıp oyunculuğa geçiş yaptı. Kardeşlerim dizisinde oynadıktan sonra hayat hikayesi daha çok dikkatleri çeken genç oyuncu, şimdilerde ise Gizli Saklı dizisinde Sinem Ünsal ile partnerliğiyle beğeni topluyor.

Kardeşlerim ile şöhret olan Halit Özgür Sarı, ekonomi okurken nasıl oyuncu oldu? 7

Meslek hayatında 6 yılda hızlı ama emin adımlarla yürüyen Halit Özgür Sarı, şimdiden dikkatleri çeken bir isim olmayı başarmış durumda. Ekonomi eğitimini yarıda bırakıp oyunculuğa nasıl geçiş yaptığını da Hürriyet Gazetesi Yazarı Hakan Gence ile Youtube’daki sohbet programında anlattı.

Ailesi ile birlikte yaşadığı ve üniversitede ekonomi okuduğu yılları anlatan Halit Özgür Sarı, okulun hiç ilgisini çekmediğini ve hiç ilgilenmediğini anlatıyor. Oyuncu, kendisini akademik dünyaya ait de hissetmediğini belirterek “Yine bir keşif ama benim kendi içimdeki ateşi keşfedişim o” diyerek o dönem evden hiç çıkmadığını, okula gitmediğini belirterek “Sonra bıraktım ama ailemin 2 sene sonra haberi oldu. Sonra oyunculuk eğitimi almaya başladım. Benim beklediğim kadar ekstrem tepki vermediler” açıklamasını yaptı.

Halit Özgür Sarı nasıl keşfedildi? Onun hikayesinin bir büyük farkı var! 1

Halit Özgür Sarı, ani bir kararla oyunculuk eğitimi almaya başladığında, bu durumdan çok keyif aldığını ve giderek kendisine göre bir hayat kurmaya başladığını da aktararak şöyle devam ediyor: “Ona göre arkadaşlar edindim. O hayatı da sevdim. Tiyatroda bir sürü arkadaşım oldu. Ben çok entelektüel birisi değildim, onlarla zaman geçirerek kendimi oraya ait hissettim. Hiçbir seçmeye gitmedim. Kendi kaderime her zaman inandım.”

Gizli Saklı dizisiyle birlikte başrol oyuncusu olarak kariyerinde bir başka atılım da yapan oyuncu, bu durumdan korkmadığını da ifade ediyor.

İşte oyuncunun röportajının tamamı: