Ana sayfa Dizi Fragmanları Kefaret dizisindeki son karardan izleyiciler hiç hoşlanmayacak!

Kefaret dizisindeki son karardan izleyiciler hiç hoşlanmayacak!

tarafından ker_def

23 Mayıs Pazar saat 20.00’de yayınlanacak “Kefaret” dizisinin 27. bölümünde neler yaşanacağını izleyiciler merakla bekliyor.Hikayesi ile göz dolduran ve oyunculuk performansları ile de çok konuşulan dizinin yeni bölümünde izleyicileri önemli olaylar bekliyor.

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde Meltem’in kararına izleyiciler çıldıracak. Meltem’in çocuk yuvasında çalışmasını istediği Zeynep bu teklifi kabul edecek. Kefaret hayranları ise böyle bir şeye sinir olacaklarını belirten yorumlarla bir süredir sosyal medyada olumsuz yorumlar yapıyordu. Ancak izleyicilerin hoşlanmadığı bu durum gerçekleşecek..

Kefaret dizisinin düşmekte olan reytingleri de bir türlü durdurulamıyor. Teşkilat’ın başlamasından sonra direnmeye devam etse de reytingleri de düşen Kefaret, bakalım yeni bölümde nasıl sonuçlar elde edecek.

İşte Kefaret 27.bölümde yaşanacaklarla ilgili bazı detaylar: Zeynep, Meltem’in çocuk yuvasında işe başlar. Ayşe, Sude’yi kaybetmenin acısıyla felç geçirir. Sinan, Tolga’yı Amerikan emniyet güçlerine teslim ettikten sonra Mehdi’nin adamları tarafından kaçırılır. Ahmet, Arzu’ya ulaşmaya çalışır.