Ana sayfa Sosyal Medya Nesrin Cavadzade ve Ebru Şahin’den sürpriz tatil pozları!

Nesrin Cavadzade ve Ebru Şahin’den sürpriz tatil pozları!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yaz sıcaklarının başlaması ve dizilerin de sezon finaline girmeye başlamasıyla birlikte sezon boyunca sette olan oyuncular, kendilerini sahillere atmaya başladı. Yakın zamanda pek çok ünlü isimden bikinili, mayolu pozlar, sosyal medyayı süslemeye başlayacak.

Tatil sezonunu açan ünlü oyuncular arasında Nesrin Cavadzade ve Ebru Şahin de var. Şimdi bu iki ismin son yaptıkları tatil paylaşımlarına bir göz atalım…

Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz haftalarda Yasak Elma dizisinden ani ayrılışıyla şaşırtmıştı. Sette yaşanan bir tartışma sonrası rolüne son verildiği konuşulan oyuncu, söylentilere bir yanıt vermedi.

Oyuncu Gökhan Alkan ile beraberlik yaşayan Nesrin Cavadzade, sahilde dolaşırken çektiği pozlarını paylaştı son olarak. Alkan’ın şu sıralar Antakya’da yeni dizisi Kalp Yarası’nın çekimlerinde olduğu biliniyor.

Nesrin Cavadzade ve Ebru Şahin'den sürpriz tatil pozları! 10

Cavadzade’nin tek başına tatile gittiği tahmini yaptıran pozlarına “Yaz resmen başladı… Cennette kaybolmak” yorumunu yaptığı görülüyor…

Nesrin Cavadzade ve Ebru Şahin'den sürpriz tatil pozları! 11

Nesrin Cavadzade ve Ebru Şahin'den sürpriz tatil pozları! 12

Ebru Şahin ise atv’de 3 sezon yayınlanan dizisi Hercai’nin final yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Yoğun bir sezon geçiren Ebru Şahin’in, basketbolcu sevgilisi Cedi Osman ile tatile gittiği, instagram paylaşımlarına da yansımıştı.

Oyuncu son olarak aşağıdaki bikinili pozu ile sosyal medyadan hayranlarını selamladı…

Nesrin Cavadzade ve Ebru Şahin'den sürpriz tatil pozları! 13