Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kenan İmirzalıoğlu’nu babalık öyle çok değiştirdi ki, kendisi bile şaşırıyor!

Kenan İmirzalıoğlu’nu babalık öyle çok değiştirdi ki, kendisi bile şaşırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kenan İmirzalıoğlu’na çekimler sırasında arkadaşlarından büyük sürpriz! atv ekranında yeniden yayınlanmaya başlanan Kim Milyoner Olmak İster isimle yarışma programının sunucusu olmayı sürdüren Kenan İmirzalıoğlu, çekimler sırasında bir sürpriz yaşadı. Ünlü oyuncu, 18 Haziran 1974 doğumlu ve yeni paylaşılan görüntülerde de ekip arkadaşlarının doğum günü sürprizini program çekimleri sırasında yaptığı görülüyor.

Mayıs ayında ikinci kez baba olma mutluluğu yaşayan Kenan İmirzalıoğlu, Lalin isimli kızının ardından ikinci çocuğuna da kavuşmuştu. Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu çifti ikinci kızlarına Leyla ismini verdi. Tüm ekip arkadaşları ile birlikte nice mutlu ve güzel günler dileğinde bulunan Kenan İmirzalıoğlu, babalık heyecanını da paylaştı.

Kenan İmirzalıoğlu'nu babalık öyle çok değiştirdi ki, kendisi bile şaşırıyor! 7

Yıllar geçmesine rağmen her daim genç ve zinde bir görüntü içinde olan oyuncu, bunu da dikkat etmesine borçlu olduğunu söyledi. Genetiğin de burada kendisine yardımcı olduğunu anlatan Kenan İmirzalıoğlu, babalığın hayatına getirdiği yenilikler için de şöyle konuştu:

“Baba olmak öncelikle kendinizden önce düşünmeniz gereken bir evladınız oluyor. Ya insanın gerçekten kafasında hiç açık olmayan yerler açılıyor. Kalbinizde hiç açık olmayan yerler açılıyor. Çok daha merhametli, vicdanlı oluyorsunuz. Diğer insanlarla ilişkinizde de bunu hissettiriyor. Çünkü onların da bir insan evladı olduğu daha çok aklınıza geliyor. Öncesinde de bu bilgiler bizde vardı, bu sefer kalbi bir şekilde geliyor. İnsanı daha da insanlaştıran bir şey. Leyla da bize çok iyi geldi. Allah bağışlasın güzelliklerini göstersin diyorum.”