Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin, herkese Demet Özdemir dersi verdi!

Kerem Bürsin, herkese Demet Özdemir dersi verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kerem Bürsin farklı tarzı ve sempatisinin yanı sıra alçak gönüllü tavırlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Ergenlik dönemini yurt dışında geçiren Kerem Bürsin, 2013 yılında Türkiye’ye gelerek Güneşi Beklerken dizisiyle birlikte oyunculuğa atıldı.

7 yıldır ekranlarda yer alan oyuncu, uzun yıllar Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadı. Şimdilerde ise Kerem Bürsin ile Demet Özdemir arasında yakınlaşma oldu, bir aşka dönüştüğü şeklinde iddialar var.

Her iki ünlü isim de bu konuda bir açıklama yapmadı. Sen Çal Kapımı dizisine hazırlanan Kerem Bürsin, kendisine bu iddia sorulduğu zaman verdiği yanıt ile adeta büyük bir ders de verdi. Kerem Bürsin, ünlü isimlere haklarında çıkacak iddialara karşı nasıl tavır almaları gerektiğini de aslında bu kısa açıklaması ile gösterdi.

Soruyu olgunlukla karşılayan oyuncu, hiçbir aksi tavırda bulunmadı. Normal halini korudu ve soruya olgunlukla yanıt verdi. Özel hayatını açıklayıp açıklamaması Kerem Bürsin’in kararı. Haberciler açısından da bu aşkı teyit etmek önemli…

Kerem Bürsin, Demet Özdemir ile aşk yaşadığı iddiası üzerine şöyle konuştu: “Bu konulara hiç girmeyelim. Dünyada konuşulacak daha önemli şeyler var…”

Kerem Bürsin naif ve aklı başında tavrını koruyarak beğeni topladı. Ayrıca dünyada daha önemli konular olduğu mesajını vererek de magazincilere önemli bir hatırlatmada bulundu. Birçok ünlü isim benzer durumlar yaşamış ve sergiledikleri tavırlarla hem gündem olmuştur. Kerem Bürsin ise nasıl davranılması gerektiğini bu röportajıyla uyulamalı şekilde göstermiş oldu.

O anları videodan izleyebilirsiniz: