Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin’den canlı yayında Hande Erçel’e kalp çarpıntısı yaptıran soru!

Kerem Bürsin’den canlı yayında Hande Erçel’e kalp çarpıntısı yaptıran soru!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncuları Kerem Bürsin ile Hande Erçel, sosyal medya üzerinden diziyi güçlü tutmak için ellerinden geleni yapıyor. 2 hafta önce reytingleri ciddi şekilde düşüş yaşayan Sen Çal Kapımı için büyük bir izleyici kaybı yaşanmıştı.Yaz aylarının flaş dizisi, sezon yapımları başlayınca zorlandı…

Fox TV’de Çarşamba akşamları yayınlanan Sen Çal Kapımı, yine de şimdiki reyting oranlarıyla da sezonu tamamlayabilecek bir görüntü çiziyor. Şayet reytingler düşer, yani izleyici kaybı sürer ise dizi adına kara günler başlayabilir. Böyle bir olasılık şimdilik beklenmiyor..

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi ise sosyal medya üzerinden hayranları ile buluşmaya ve sempatiklikleri ile onları ekran başında diziyle buluşturma çabalarını sürdürüyor. İkilinin başarılı uyumu ile öne çıkan dizinin hayranları da instagram’a yansıyan canlı yayınlara büyük ilgi gösteriyor.

Hande Erçel en beğendiği bölümün 4. bölüm olduğunu, ama diğer bölümleri de sevdiğini ve pek ayırmak istemediğini söyledi. Dizideki her sahneye de güldüğünü anlatan Hande Erçel’e dikkat çeken bir soru geldi. Erçel, bu tür sorular öncesinde özelden bunu kendisine yazması gerektiğini söyleyerek uyardı ama Kerem Bürsin, canlı yayında partnerini sıkıştırmayı tercih etti.

Soru şöyleydi: “Hande Erçel olarak Serkan Bolat’tan hoşlanır mıydın?”

Erçel, daha önce de benzer bir soru ile karşılaşmıştı. O dönemde Serkan Bolat karakterinin bazı yönlerinin değişmesi gerektiğine değinmişti. Bu sefer ise Erçel, “Gerçekten cool yani ne yapalım. Sen oynadığın için değil, Serkan Bolat karakteri güzel” diye konuştu.

Serkan Bolat karakterini oynamanın kendisi için zevkli olduğunu belirten Kerem Bürsin ise “Matrak bir herif ama Serkan Bolat ile bir ömür geçer mi bilmiyorum” ifadesini kullandı.

Kerem Bürsin’in Hande Erçel’e herkesi şaşırtan bir sorusu vardı… İzleyiciler de bu soru sırasında aynı Hande Erçel gibi kalp çarpıntısı yaşadı. Kerem Bürsin soruyu öyle bir sordu ki, sanki ‘Kerem ile Serkan’dan hangisini seçerdin’ noktasına doğru giderken, pot kıracak gibi oldu ama sonrasında hemen düzeltti.  Videoda o anları izleyebilirsiniz…

Kerem Bürsin’in sorusu şöyleydi: “Kerem’i tanıdın, Serkan Bolat ile de zamanın çoğunu geçiriyorsun. Sence Kerem mi, Serkan Bolat ne kadar benzerler. 10 çok benziyorlar, 1 hiç benzemiyorlar.”

Hande Erçel, hastalık hastası olmasını gündeme getirdi ve “10’da 3 falan” diye yantı verdi.

“Eda ile Hande ne kadar benzer” şeklindeki soruya ise Kerem Bürsin, “10 üzerinden 7, yani 6.8” diye yanıt verdi.

Erçel, bu cevaba çok şaşırttı ve neden böyle düşündüğünü sordu. Kerem Bürsin ise soruyu geçiştirdi…