Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bursin’in Nilperi Şahinkaya ile öpüşme anısı, Demet Akbağ şaşkına çevirdi!

Kerem Bursin’in Nilperi Şahinkaya ile öpüşme anısı, Demet Akbağ şaşkına çevirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Balçiçek ile Dr.Cankurtaran’ın bugünki konuğu usta oyuncu Demet Akbağ idi. Demet Akbağ, Kerem Bürsin’in verdiği bir video röportajdaki öpüşme anısı üzerinden görüşlerini açıkladı.

Youtube’da yayınlanan “Aşırı Ünlüler ile Kısa Görüşmeler” programında Nilperi Şahinkaya ile öpüşme anısının videosu yayınlandıktan sonra Balçiçek İlter konuyu Demet Akbağ’a sordu.

Kerem Bursin, sarmısaklı dürüm yedikten sonra Nilperi Şahinkaya’nın öpüşme sahnesinde yer almasıyla ilgili anısını gülerek anlatmıştı ama medyaya yansıyınca Şahinkaya zor durumda kalmıştı.

Akbağ, “Çok ilginç biz o tip kokan herhangi bir meyve, sebze, soğanlı bir şey kulise girmezdi. Kulisten seyirciye, salona gider diye. Mesleki olarak olmaması gereken bir şey. Rahatsız olur karşındaki kişi. Ben bu yüzden sarmısağın tadını unuttum, yemedim” diye konuştu.

Demet Akbağ, ağız spreyi kullanma önerisi getirdi. Öpüşme sahnelerinin de kolay çekilmediğini anlatan Demet Akbağ, kendisinin ise bir öpüşme sahnesinde rol almadığını ifade etti.

Videodan detayları izleyebilirsiniz:

“Balçiçek ile Dr. Cankurtaran”hafta içi her gün saat 07.30’da Kanal D’de!