Ana sayfa Sosyal Medya Keremcem 1 milyon sınırını aştı!

Keremcem 1 milyon sınırını aştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Ünlü oyuncu ve şarkıcı Keremcem, 2019 yılının Aralık ayında Kimse Bilmez dizisinin finalinden sonra, müzik konusuna daha fazla eğilmeye başladı. Bir süredir diziler nedeniyle müzisyen kimliği ile çok fazla ortalarda görünmeyen Keremcem, son dönemde müzisyen kimliği ile takipçilerinin karşısına çıkmaya devam ediyor.

Aşk Çağırırsan Gelir isimli sinema projesiyle gündemde olan oyuncu, Melis Babadağ, Cihan Ercan, Cem Zeynep Kılıç ve Özgür Çoban ile birlikte rol aldığı filmin yakında izleyici ile buluşacağı mesajıyla geçtiğimiz hafta dikkatleri çekmişti.

Keremcem, daha önce yayınladığı”Gitmişsin Çoktan” isimli şarkısı ile tüm dijital marketlerde yer alıyor. Şebnem Sungur’un sözlerini yazdığı, bestesini Gökhan Tepe’nin yaptığı ve Erhan Bayrak’ın düzenlemesini gerçekleştirdiği şarkısından kısa bir bölümü yeniden instagram hesabında yayınlayan şarkıcı, takipçilerinden de ilgi görmeye devam ediyor.

Keremcem’in instagram hesabı da 1 milyon takipçi sınırını aştı. Oyuncu, hayran kitlesini sosyal medyada geliştirmeyi sürdürüyor.

Keremcem’in “Gitmişsin Çoktan” isimli şarkını videodan izleyebilirsiniz: