Ana sayfa Sosyal Medya Afili Aşk’ın Hülya’sı Asena Tuğal’dan zihin açan sözler!

Afili Aşk’ın Hülya’sı Asena Tuğal’dan zihin açan sözler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Asena Tuğal, ekranda en son Afili Aşk dizisinde Hülya karakteri ile yer aldı. Şahin Irmak ile mutlu bir evlilik sürdürmekte olan ünlü oyuncu, Bodrum’daki evinde doğa ile iç içe bir hayat sürüyor.

Asena Tuğal, hayranları ile sohbet amaçlı bir yayın gerçekleştirdi. Çeşitli dijital ortamlarda takip edilebilmekte olan bu yayında bir deneyimini paylaşan ünlü oyuncu, dizisinin olmadığı bir dönemde yogaya başlama öyküsünü anlattı.

Spor yapan, gezen ve hayat telaşı yaşamayan Asena Tuğal, yogaya başladığı dönemde hocanın kendisine düşünmeyi durdurmasını ve anda kalmasını istediğini, ama bunu yapmanın da yılları bulabileceğini ifade etti.

Asena Tuğal, şunları ifade etti: “Hoca üsteliyor, çok zordur koştururken zihninizi durdurmak. Bunu yıllar içinde öğreneceksiniz diyor. Ne yılları ben ikinci saniyede beynimi durduruyorum. Dur diyorum, duruyor. Kafanızda kırk tane tilkinin kuyruğunun döndüğü bir zaman diliminizde, sorunlarınızın olmadığı bir zaman diliminizde her şey o kadar farklı ki. Algılama kriterleriniz de değişiklik gösteriyor. Herkesin koşturmam var, çok yoğunum kriteri kendi algısına göre değişiyor.”

Alice harikalar diyarındaki bir sahneden örnek veren Asena Tuğal, sohbetinin ana konusunu da şu ifadelerle açıkladı: “Bu ülkede bütün gücünle koşarsan ancak olduğun yerde kalırsın, eğer durursan geriye gidersin. İşte bu Kızıl Kraliçe etkisi, sadece mevcut konumunuzu korumak için bile sürekli koşmanız gereken bir durumu anlatıyor. Eğer ileri gitmek istiyorsanız, çevrenizdeki her şeyden çok daha hızlı olmanız gerekir.”

Kızıl Kraliçe etkisinin birçok alanda önemli etkiler yarattığını ifade eden Asena Tuğal, dinleyicilerine farklı bir bakış açısıyla, hayatın farklı bir yönünü gösterdi.

Sohbeti spotify’dan dinlemek için lütfen tıklayınız…