Ana sayfa Güncel Haberler Keşke herkes Eda Ece ve Şevval Sam gibi pamuk gibi bir kalbe sahip olsa!

Keşke herkes Eda Ece ve Şevval Sam gibi pamuk gibi bir kalbe sahip olsa!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesei.com / Detay – Yasak Elma dizisinin iki ünlüsü Eda Ece ve Şevval Sam, sosyal mesaj vermeye ve hayvan hakları konusunda herkesi bilinçli olmaya davet eden sözleriyle dikkat çekiyor. Önceki gün Şevval Sam dizi çekimlerinin yapıldığı platoda buldukları köpeği göstermiş ve ona sahip aradıklarını söylemişti.

Bu sefer de Eda Ece, daha önce de zaman zaman yaptığı gibi bu güzel köpek için bir sahip bulma adına instagram hesabından duyuruda bulundu. Köpeğin her türlü hizmetini yaptıran, veterinere götürerek tedavi ettiren ikili, yine kalpleri kazandı.

Eda Ece, köpeğe sahip bulmak için yaptığı paylaşımda “Eğer bahçeniz, ona ömür boyu bakacak, sevecek bir kalbiniz varsa sahiplendirmek istiyoruz” diyerek, kendisi ile iletişime geçilmesini rica etti.

Ünlü oyuncunun bu paylaşımına da hayranları hem destek verdi hem de övgüde bulundu. Bir takipçi, “Herkes sizin gibi pamuk kalpli olsa dünya ne güzel olurdu” diyerek iltifatta bulundu. İşte Eda Ece’nin dikkat çeken ve gönülleri kazanan o paylaşımı:

Bu fotoğrafta gördüğünüz dünya tatlısı köpeği, çekim yaptığımız platoda bulduk. O kadar sevimli, insancıldı ki bizi bırakmadı arabanın kapısını açtığımız anda atlayıp bizle geldi. Şevval’le tabiki onu arkada bırakamazdık, aldık güvendiğimiz bir veterinere götürdük. @papsivet size çok teşekkür ediyoruz. Yaşı genç, ciddi bir hastalığı yok, sokakta kaldığı için yaraları var şuan tedavi görüyor. Kedileri kovalama alışkanlığı dışında gerçekten bir melek ???? kedisi olan insanlar olarak kendi evlerimize alamıyoruz bir yol bulamadık ama aklımız kalbimiz onda kaldı. Şuan da bile bunu yazarken onu özlüyorum. Eğer bahçeniz, ona ömür boyu bakacak sevecek bir kalbiniz varsa sahiplendirmek istiyoruz. Lütfen gerçekten bakabilecek kişiler bizimle iletişime geçsin. Arkadaşlarım size de söylüyorum ???? çok özel bir çocuk bu♥️

Keşke herkes Eda Ece ve Şevval Sam gibi pamuk gibi bir kalbe sahip olsa! 14

Eda Ece ayrıca, All Magazine dergisi için verdiği özel pozlardan kısa bir videoyu da hayranlarının beğenisine sundu.

Oyuncu, “Kasım ayı bitmeden” diyerek aşağıdaki videoyu paylaştı: