Ana sayfa Sosyal Medya Oyun havaları Demet Özdemir’e, efelenmek İbrahim Çelikkol ne çok yakıştı!

Oyun havaları Demet Özdemir’e, efelenmek İbrahim Çelikkol ne çok yakıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 20. bölümünde çok önemli gelişmeler yaşandı. Hikayedeki gelişmelerden biraz sonra bahsedeceğiz. Ancak reytinglerin 6’lı seviyelere doğru sıçrama yapması çok önemli bir adım oldu… Sen Çal Kapımı dizisinin gidişinin ardından gelen bu yükseliş, herkesi fazlasıyla şaşırttı.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 20. bölümünde öyle bir sahne vardı ki, izleyiciler kalplerini o sahnede bıraktı. Başrol oyuncuları düğünde adeta döktürdü. Bu sahne sosyal medyada çok konuşuldu. Genelde dizilerdeki oyun havalarına ilgi hep büyük olur. Bir de oyuncular oyunun hakkını verir ve sahne de çok iyi performans sergilerse bu ilgi daha da artıyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin dün akşamki bölümünde de yine böyle akılda kalıcı anlar yaşandı.

Oyun havaları Demet Özdemir'e, efelenmek İbrahim Çelikkol ne çok yakıştı! 8

Oyun havalarında ne kadar güzel dans eden bir Demet Özdemir vardı, fark ettiniz mi? Zaten dans yeteneği ile muşhur olan oyuncu, sahnede adeta döktürdü… Bir de Mehdi karakterinde İbrahim Çelikkol, kısa sürse de Zeybek havası ile ne de güzel bir anı bıraktı…

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde düğün sahnesine izleyiciler birçok yorum bıraktı. İki ünlü ismin başarılı performanslarının yanı sıra hikayede ise Zeynep’in Mehdi’ye yeniden dönme sinyali ise pek de mutlu etmedi.

Oyun havaları Demet Özdemir'e, efelenmek İbrahim Çelikkol ne çok yakıştı! 9

Güçlü bir kadın duruşu sergileyerek Mehdi’yi boşayan Zeynep’in bir zeybek havasına kanmamasını isteyen, Mehdi’nin değişmeyeceğini söyleyen izleyiciler, hikayenin bu noktaya gelmesine de çok şaşırdıklarını belirtiyor.

İşte dün akşama damga vuran o düğün sahnesinden görüntüler: