Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse Bilmez dizisinde Caner ve Yaşar karakterlerine dikkat!

Kimse Bilmez dizisinde Caner ve Yaşar karakterlerine dikkat!

tarafından ker_def

‘Baba Yapım’ imzalı yeni dizi ‘Kimse Bilmez’, dikkat çeken oyuncu kadrosu ve hikayesi ile beğeni toplamaya devam ediyor.

4 bölümü yayınlanan dizi, şimdiden izleyicileri ekran başına toplamayı başardı. Dram ve aksiyonun eksik olmadığı dizinin senaryosunu Hasan Burak Kayacı kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Kartal Çidamlı ve Hakan Eren oturuyor.

Dizide başrol oyuncuların yanı sıra yan karakterler de dikkat çekmeye başladı. Bu karakterlerden Caner ve Yaşar, izleyicinin ilgisini çekiyor.

Dizide Ali’nin mahallesinde Caner karakterini oynayan Veli Kılıç ve Yaşar karakterini oynayan Özgür Aygün, mahallede ilginç olaylara yer açtılar. İzleyiciler tarafından merak konusu oldu.

SEÇKİN OYUNCU KADROSU

Başrollerini, Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal’ın paylaştığı ‘Kimse Bilmez’’in oyuncu kadrosunda; Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar,Veli Kılıç,Özgür Aygün, Adnan Biricik ve Ahmet Mekin gibi usta isimler yer alıyor.