Ana sayfa Dizi Haberleri Kiraz Mevsimi dizisindeki inanılmaz tesadüfler ve Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu aşkının mimarı!

Kiraz Mevsimi dizisindeki inanılmaz tesadüfler ve Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu aşkının mimarı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor ve Sen Çal Kapımı isimli dizilerin yapımcısı olan Asena Bülbüloğlu, katıldığı sohbet programında Kiraz Mevsimi dizisiyle ilgili daha önce hiç kimsenin bilmediği bazı detayları anlattı.

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel’i buluşturan dizi, aynı zamanda başrol oyuncularının büyük aşkına da şahit edilen bir proje olmuştu. Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu hala büyük aşklarına devam ediyor. 2014 ve 2015 yıllarında yayınlanan Kiraz Mevsimi ise çok beğenildi ve hala konuşulan işlerden birisi olmayı başardı. Dizinin yurt dışı satışları da çok iyi gerçekleşti.

Yapımcı Asena Bülbüloğlu, Kiraz Mevsimi dizisinin ortaya çıkış hikayesini anlattı. O dönemde Peri Masalı isimli bir romantik komedi hikayesi hazırlayan Asena Bülbüloğlu, bunu Sinem Kobal ile görüştü. Kobal ise Bursa’da yaşayan Aslı Zengin ile yapımcı Asena Bülbüloğlu’nu tanıştırdı.

Aslı Zengin, bu tanışmadan 1 hafta sonra Kiraz Mevsimi isimli dizi senaryosunu yapımcıya teslim etti. Projeyi beğenen ama daha önce böyle bir iş yapmadıkları için tedirgin olduklarını belirten Asena Bülbüloğlu, “Senaryoyu okudum, acayip büyük bir hızla okudum. Aktı ama alışık değiliz. O zaman Uçurum’u yapmışım, Adanalı’yı yapmışım. Ağır senaryolardan sonra tutar mı tutmaz mı bilemiyorsun. Basit geliyor. Biz onu bir süre kanala yolladık. Hepsinden geri döndü. Bu sebeplerle, anlayamadı insanlar. İyi bir şey mi kötü bir şey mi anlayamadılar” diye konuştu.

Kiraz Mevsimi dizisindeki inanılmaz tesadüfler ve Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu aşkının mimarı! 7

Tam da o sıralarda Şebnem Aşkın’ın Fox TV’nin başına geldiğini anlatan yapımcı, “O, Amerika kültüründen geldiği için Fox’a gönderdik.Daha yarısında aradı. ‘Alıyorum, tam hayalimdeki gibi bir şey’ dedi” şeklinde konuştu.

Fox TV, o dönemde Kiraz Mevsimi dizisi için düşük bir bütçe önermesine rağmen proje hayata geçirildi. Asena Bülbüloğlu, Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu’nu bulana kadar da büyük sıkıntı yaşadıklarını anlattı.

Medcezir, dizisine konuk oyuncu olarak giden Özge Gürel’i ekranda izlerken fark eden Asena Bülbüloğlu, “Özge karşıma oturdu, onun o bakışlarındaki samimiyet, gülüşündeki güzellik. İçim açıldı. O kadar tatlı. Ekranda o çok içten bir yerden oynadığı için devleşiyor” dedi.

Serkan Çayoğlu’nu ise Zeytin Tepesi isimli dizideki rolü ile aklına yazdığını belirten Asena Bülbüloğlu, bu şekilde ikiliyi oluşturduklarını ifade etti. Bu çiftin rüya çift olduğunu anlatan yapımcı, birbirlerini hala çok sevdiklerini ve bu aşkın da mimarlarından birisi olduğunu anlattı.