Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda öyle güçlü bir çıkış yaptı ki, izleyici bile şaşkına döndü!

Kırmızı Oda öyle güçlü bir çıkış yaptı ki, izleyici bile şaşkına döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Kırmızı Oda dizisinin 2. bölümü için izleyiciler heyecanlı. Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral ve Halit Özgür Sarı’nın başrollerinde yer aldığı dizinin konuk oyuncularının sergilediği performans da çok dikkat çekiyor.

Evrim Alasya, Salih Bademci ve Hande Doğandemir ilk bölümlerin konuk oyuncuları olarak müthiş bir performans ortaya koydu. Daha ilk bölümü ile izleyicileri yakalamayı başaran Kırmızı Oda dizisine yönelik sosyal medyada oluşan ilgi de dikkatleri çekiyor. Binnur Kaya’nın harika oyunculuğu takdir edilirken, hikayenin gerçek hayat ile örtüşmesi de diziyi ayrıca önemli kılıyor.

İzleyiciler ekran başında kendi hayatlarından birçok sahneyi görebiliyor. Farklı fikirler edinip, hayatlarına bunları adapte etmek gibi bir şansları da oluşuyor. OGM Pictures imzalı, Cem Karcı’nın yönetmenliğini yaptığı Kırmızı Oda dizisi fragmanları ile bile izleyicileri fazlasıyla etkiledi.

Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryosunu kaleme aldığı Kırmızı Oda dizisi Yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun bir Psikiyatri kliniğinde geçen yaşanmış olaylardan esinlenerek ekrana uyarlandı… İzleyicilerin diziyle ilgili görüşlerine bakacak olursak, Kırmızı Oda’nın iyi bir başlangıç yaptığını ve ilerleyebilecek büyük bir hikayesinin olduğunu da görebilirsiniz.

İşte bazı izleyici yorumları:

“Saçma konulu yaz dizilerinin, başrol güzel, yakışıklı ve popüler diye … Usta oyuncuların olduğu, gerçek hikayelerden oluşan , mücadelenin bulunduğu bu diziden daha fazla izlenmesi çok garip..”

“Ben ilk kez böyle bir Türk dizisi görüyorum. Bence bu dizi ilerlerse çok farkındalık yaratacak. Umarım reytinglere kurban gitmez. Bu dizide emeği geçen herkese, kadın hakları adına çok ama çok minnettarım.”

“Hayatımda gördüğüm en müthiş dizi. Yıllardır hiç dizi izlemem. Heyecanla bekliyorum yeni bölümü.”

“Şöyle gerçek hikayeleri olan, izlerken insanı düşünmeye sevk ettiren, empati yapmayı öğreten diziler keşke hep hayatımızda olsa da bir nebze farkındalığımız artsa.”

İşte merak ve heyecan ile beklenen, Melisa Sözen’in konuk oyuncu olarak yer aldığı Kırmızı Oda dizisinin 11 Eylül Cuma akşamı saat 20.00’de tv8’de yayınlanacak olan 2. bölümünden yeni görüntüler: